Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Νίκαια: Τον πλησίασε με ένα τεράστιο μαχαίρι και του ζήτησε το πορτοφόλι του – Εκείνος αρνήθηκε και βρέθηκε στο Θριάσιο


Αδιανόητο επεισόδιο χθες αργά το βράδυ στην Νίκαια. Όπως αποκαλύπτει το newsit.gr, ληστής πλησίασε εναν 45χρονο όποιος περπατούσε σε κεντρικό σημείο, τον απείλησε με μαχαίρι για να του αρπάξει το πορτοφόλι και όταν εκείνος αντέδρασε, ο άγνωστος όρμησε πάνω του και τον μαχαίρωσε στην κοιλιά.

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε από τη σύντροφο του, στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Όλα ξεκίνησαν στις 21:30. Ο 45χρονος, βάδιζε αμέριμνος επί της οδού 7ης Μαρτίου στην Νίκαια. Χωρίς να καταλάβει το παραμικρό, τον πλησίασε ένας άγνωστος, ο οποίος κρατούσε ένα τεράστιο μαχαίρι. Με επιτακτικό ύφος, του ζήτησε το πορτοφόλι του και ό,τι πολύτιμο κουβαλούσε πάνω του. 

Ο άνδρας αρνήθηκε, του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται  να υποκύψει στις απειλές και προσπάθησε να τον προσπεράσει για να φύγει. Ο ληστής με το μαχαίρι αποφασισμένος όμως να αρπάξει τη λεία του όρμησε πάνω του και άρχισε να τον μαχαιρώνει στην κοιλιά.

Στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας και έγινε καπνός στα στενά της περιοχής. Το θύμα, με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει, πήγε στο σπίτι του, και με την σύντροφό του μετέβησαν στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου γιατροί έκριναν που πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom