Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Αγρίνιο: «Ένα με τα παιδιά» ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Φώτης Ζησιμόπουλος (φωτο & βίντεο)


Χθες το πρωί, στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, βρέθηκε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Φώτης Ζησιμόπουλος ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς μαθητές της περιοχής προκειμένου να τον γνωρίσουν και να μάθουν πράγματα σχετικά με την μεγάλη πορεία του στον Aθλητισμό.

Την εκδήλωση αυτή την διοργάνωσαν ο Δήμος Αγρινίου και η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου με θέμα: «Τα παιδιά συνομιλούν με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Φώτη Ζησιμόπουλο».

Ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων της Γ.Ε.Α., που φέτος για τρίτη φορά κέρδισε το «Σπάρταθλον» σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ αγώνα, μόλις πριν λίγες ημέρες κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τρεξίματος 24 ωρών στην Ταϊβάν.

Έγινε έτσι ο πρώτος Αγρινιώτης αθλητής στίβου, που ανεβαίνει στο βάθρο αντίστοιχης διοργάνωσης.

Στη συζήτηση του Φώτη Ζησιμόπουλου και των μαθητών συμμετείχαν και ο Δημήτρης Ρηγογιάννης (Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής Αιτωλοακαρνανίας-Λευκάδας) και ο Μάκης Κωνσταντάτος (Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, Πρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αγρινίου), ενώ το συντονισμό της είχε ο Διονύσης Μπαμπαρούτσης (Έφορος Στίβου Γ.Ε.Α.).

Ο Δήμος Αγρινίου καθώς και η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου που διοργάνωσαν την εκδήλωση απένειμαν στον Αγρινιώτη Φώτη Ζησιμόπουλο τιμητική πλακέτα για την μεγάλη διάκρισή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τρεξίματος 24 ωρών στο Ταϊβάν.

Δείτε βίντεο και εικόνες από την εκδήλωση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom