Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Προσαγωγές σε Αθήνα και Θεσ/κη μετά τα επεισόδια στις πορείες (φωτο & βίντεο)


Σε 23 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια και σε τουλάχιστον 25 προσαγωγές στη Θεσσαλονίκη, μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ της Τετάρτης (06/12) με αφορμή την συμπλήρωση των 15 ετών από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Συγκεκριμένα, αφού ολοκληρώθηκε η πορεία στο κέντρο της Αθήνας, ομάδα ατόμων κατευθύνθηκε προς τα Εξάρχεια, όπου έβαλε φωτιές σε κάδους και έστησε οδοφράγματα στην οδό Μπενάκη, ενώ εκτόξευσε πέτρες και βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών. Επίσης, έσπασαν και τζαμαρία καταστήματος.

γηγοροπουλος επεισοδια 2023γηγοροπουλος επεισοδια 2023γηγοροπουλος επεισοδια 2023γηγοροπουλος επεισοδια 2023

Προσαγωγές και στη Θεσσαλονίκη

Παράλληλα, τουλάχιστον 25 προσαγωγές έγιναν από τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ μετά τα επεισόδια που ξέσπασα στην πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 20:20 με μερίδα των αντιεξουσιαστών να επιτίθεται μαζικά με πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς που περιφρουρούσαν την πορεία.

Άμεσα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό πάνω από την Εγνατία και συγκεκριμένα στα στενά κοντά στην Αγίου Δημητρίου, όπου και προχώρησαν σε αρκετές προσαγωγές ατόμων.

Επίσης, μετά το πέρας των επεισοδίων, σημειώθηκε επίθεση με μολότοφ έξω από το Τουρκικό Προξενείο.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom