Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Ηλεία: Λήστεψαν εργάτες γης στην Κυλλήνη τη μέρα που πληρώθηκαν - Τραυματίες από την εισβολή στο σπίτι τους


Η ληστεία στην Κυλλήνη προκαλεί αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Εφιάλτης για τους εργάτες γης, τη μέρα μάλιστα που είχαν πληρωθεί στην Ηλεία…

Τρόμος τα μεσάνυχτα στην Κυλλήνη, για 8 εργάτες γης που είδαν τους ληστές να μπαίνουν στο σπίτι που έμεναν και να τους χτυπούν. Βούτηξαν τα χρήματα που είχαν πάρει λίγο νωρίτερα για τη δουλειά που έκαναν τον τελευταίο μήνα. 

Αστυνομικοί στην Ηλεία έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη των ληστών, που για την ώρα παραμένουν άφαντοι. 

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ορισμένοι από τους άντρες που χτυπήθηκαν τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Η επίθεση που παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές, έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία που ζητάει να χυθεί άπλετο φως στα όσα έγιναν. 

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν τα μεσάνυχτα στην Κυλλήνη όταν η πολυπληθής συμμορία των δραστών χτύπησε σε σπίτι αλλοδαπών με όπλα και μαχαίρια. Λήστεψαν τους εργάτες γης και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν οι ληστές -εκτιμάται πως ήταν τουλάχιστον 10 άτομα-, πήγαν σε σπίτι που διαμένουν 8 αλλοδαποί εργάτες γης. «Μπούκαραν» μέσα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή κυνηγετικών όπλων και μαχαιριών κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.

Μάλιστα οι δράστες ήταν τόσο αδίστακτοι που χτύπησαν κάποιους από τους αλλοδαπούς που μένουν στο σπίτι με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα μελετημένο χτύπημα αφού οι κακοποιοί έδρασαν συγκεκριμένα, σα να γνώριζαν πως οι αλλοδαποί είχαν πληρωθεί και είχαν τα χρήματα στο σπίτι τους. Οι έρευνες των αρχών είναι σε εξέλιξη.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom