Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Μενίδι: Μήνυση για ενδοοικογενειακή βία είχε κάνει η σύζυγος του 44χρονου που εντοπίστηκε απανθρακωμένος (βίντεο)


Μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη είχε υποβάλει σε βάρος του 44χρονου, τουρκικής καταγωγής, που εντοπίστηκε απανθρακωμένος μέσα σε αυτοκίνητο, το βράδυ του Σαββάτου (03/12), η σύζυγός του, με αποτέλεσμα να τον αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να τον συλλάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 42χρονη γυναίκα, επίσης τουρκικής καταγωγής, μετέβη στο .ΑΤ. Αχαρνών περίπου στις 22:10 το βράδυ, και προχώρησε σε μήνυση κατά του συζύγου της, για ενδοοικογενειακή βία, πράξη η οποία φέρεται να σημειώθηκε στο σπίτι τους στο Μενίδι. Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ όταν η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για ένα όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή της λεωφόρου Ιωνίας με την οδό Ταξιαρχών και το οποίο για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής τυλίχθηκε στις φλόγες. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με δέκα πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, ωστόσο από μέσα ανέσυραν απανθρακωμένο τον οδηγό του οχήματος. Πρόκειται για τον 44χρονο, πατέρα δύο παιδιών, που φέρεται να είχε αγοράσει το αυτοκίνητο πριν από λίγο καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στο συγκεκριμένο σημείο για περισσότερο από μία ώρα, ενώ η σορός έφερε εκτεταμένα εγκαύματα, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να αναγνωριστεί ακόμη και το φύλο, από την ίδια του την γυναίκα.

Σημειώνεται πως αναμένεται έκθεση αυτοψίας της Πυροσβεστικής ως προς τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ το όχημα μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Αχαρνών για εξερεύνηση.

Φως στα όσα προηγήθηκαν αναμένεται να ρίξει η κατάθεση της συζύγου του 44χρονου.

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που το αυτοκίνητο του 44χρονου τυλίγεται στις φλόγες

Νέο βίντεο ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας το enikos.gr από τη στιγμή που το αυτοκίνητο στο Μενίδι τυλίγεται στις φλόγες, με αποτέλεσμα ένας 44χρονος, πατέρας δύο παιδιών, να χάσει την ζωή του.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, το αυτοκίνητο βρίσκεται σταθμευμένο στη συμβολή της λεωφόρου Ιωνίας με την οδό Ταξιαρχών και τυλίγεται στις φλόγες, υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ σε δεύτερο πλάνο φαίνονται τα οχήματα της Πυροσβεστικής και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom