Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Ρέντης: «Τον χτύπησα και τον είδα να γονατίζει» - Τα πρώτα λόγια του 18χρονου δράστη

«Ήρθαν από τη Σήμανση και πήραν τα ρούχα» - Τι λέει ο πατέρας του 18χρονου

«Τον χτύπησα και τον είδα να γονατίζει», ήταν τα πρώτα λόγια του 18χρονου που ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό κατά τα επεισόδια στου Ρέντη, τραυματίζοντάς τον σοβαρότατα στον μηρό. Ο ίδιος ήταν μέσα στους 8 προσαχθέντες, που είχαν αρνηθεί να δώσουν DNA.

Στη λεπτομερή κατάθεσή του στους αστυνομικούς για τη νύχτα των επεισοδίων στου Ρέντη, ο 18χρονος δράστης είπε πως τη φωτοβολίδα, με την οποία χτύπησε τον αστυνομικό, του την έδωσε ένας μεγαλύτερος, που του έδειξε πως να τη ενεργοποιήσει και να ρίξει την ευθεία βολή. Στη συνέχεια, όπως είπε, μπήκε στο γήπεδο μαζί με άλλα άτομα. 

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι υπήρχε η πληροφορία πως θα έκαναν επίθεση στους αστυνομικούς και πως υπήρχαν άτομα που είχαν σχέδιο και έδιναν κατευθυντήριες γραμμές στις ομάδες.

Υποστήριξε ότι οι καθοδηγητές τους έδωσαν την εντολή να βγουν έξω και πως προμηθεύτηκαν από άλλα άτομα, τα αντικείμενα που εκτόξευσαν στους αστυνομικούς.

Ο δράστης δήλωσε πως από μικρός βρίσκεται στα οπαδικά και πως τον καθοδηγούσαν μεγαλύτεροι.

https://www.newsit.gr

«Ήρθαν από τη Σήμανση και πήραν τα ρούχα» - Τι λέει ο πατέρας του 18χρονου δράστη

«Ήρθαν σήμερα το πρωί από την σήμανση και πήραν τα ρούχα του γιου μου» είπε στο newsit.gr ο πατέρας του 18χρονου που συνελήφθη για τον βαρύ τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια έξω από το γήπεδο στου Ρέντη.

Ο πατέρας του 18χρονου, που ομολόγησε πως έριξε την ναυτική φωτοβολίδα κατά του αστυνομικού, μιλώντας αποκλειστικά στο newsit.gr δήλωσε πως: «Δεν έχουμε καταλάβει τι έχει συμβεί. Ο δικηγόρος μας βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Αστυνομία και περιμένουμε να μας πει τι έχει γίνει».

Oι γονείς του 18χρονου δηλώνουν συγκλονισμένοι με την σύλληψη του γιου τους, αφού μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής δεν είχαν καμία ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Λίγο νωρίτερα έγινε γνωστό πως συνελήφθη 18χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι αυτός ήταν που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα, η οποία πέτυχε τον 31χρονο αστυνομικό στο πόδι.

Σημειώνεται πως ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά και έκτοτε δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom