Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Άγιος Παντελεήμονας: «Βοήθεια, σκότωσαν τον πατέρα μου» - Το χρονικό της τραγωδίας (φωτο & βίντεο)

Ο 74χρονος απειλούσε ότι θα σκοτώσει και τα παιδιά του 50χρονου

Συγκλονίζει γείτονας του ζευγαριού που δέχτηκε πυροβολισμούς από τον 74χρονο μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 50χρονος άνδρας και να τραυματιστεί η 45χρονη σύζυγός του.

Όπως είπε στο OPEN και την εκπομπή “Τώρα Μαζί”, ο κ. Θανάσης «άκουσα πυροβολισμούς τα ξημερώματα. Ακούστηκαν τέσσερις πυροβολισμοί και μετά είδα ένα κορίτσι να έχει βγει στο μπαλκόνι και να φωνάζει «βοήθεια, βοήθεια, σκότωσαν τον πατέρα μου».

Ήταν η 12χρονη κόρη του ζευγαριού που βρισκόταν στο σπίτι με δύο φίλες της ηλικίας 11 και 12 ετών. Το κορίτσι ήταν τρομαγμένο και σε σοκ. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, «στο σπίτι του ζευγαριού γινόταν ένα πάρτι γενεθλίων. Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο η Άμεση Δράση, ενώ ο 74χρονος δράστης συνελήφθη».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 74χρονος πυροβόλησε με ένα 9άρι όπλο το ζευγάρι: τον 50χρονο τον πυροβόλησε στο κεφάλι και ο άτυχος άνδρας κατέληξε επιτόπου, ενώ η σύζυγός του τραυματίστηκε ψηλά στο χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ηλικιωμένος διασκέδαζε μαζί με το ζευγάρι. Κάποια στιγμή επέστρεψε σπίτι του, αισθάνθηκε αδιαθεσία και φέρεται να θεώρησε ότι του είχαν βάλει κάτι στο ποτό του. Τότε πήγε ξανά στο σπίτι του ζευγαριού, όπου διαπληκτίστηκε έντονα με τον 50χρονο και τον πυροβόλησε.

Ο 74χρονος, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας, είναι ακόμα μεθυσμένος και οι αστυνομικοί περιμένουν να δουν τι θα ισχυριστεί για την πράξη του.

https://www.enikos.gr/

Ο 74χρονος απειλούσε ότι θα σκοτώσει και τα παιδιά του 50χρονου

Άγριο έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα με δράστη έναν 74χρονο «πιστολέρο» και θύμα έναν 50χρονο άνδρα. Ο δράστης «τύφλα στο μεθύσι», πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άνδρα μπροστά στα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών του.

Μάλιστα, μετά τη δολοφονία του 50χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα, παραπατώντας και κραδαίνοντας το όπλο απειλούσε να σκοτώσει και τα ανήλικα ηλικίας 12- 14 ετών και όταν η 45χρονη μητέρα τους μπήκε μπροστά για να τον αποτρέψει, έστρεψε το όπλο και την πυροβόλησε, τραυματίζοντάς την στην ωμοπλάτη.

Η μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται εκτός κινδύνου. 

Ένα άγριο έγκλημα για ασήμαντη αφορμή με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να αναζητήσουν τις απαντήσεις από τον ηλικιωμένο δολοφόνο για τους λόγους που όπλισαν το χέρι του και τον έκαναν να πατήσει τη σκανδάλη και να «πάρει» τη ζωή του 50χρονου πατέρα με καταγωγή από τη Γεωργία.

Πληροφορίες του newsit.gr λένε ότι θύματα και δράστης που γνωρίζονται, διασκέδαζαν λίγη ώρα νωρίτερα τα γενέθλια της 12χρονης κόρης του ζευγαριού. Ο ηλικιωμένος πιστολέρο νομίζοντας ότι κάτι του είχαν ρίξει στο ποτό, επέστρεψε στο διαμέρισμα του ζευγαριού και σε έξαλλη κατάσταση απειλούσε να σκοτώσει την οικογένεια.

Μια απειλή την οποία έκανε πράξη, γράφοντας την τραγωδία της οδού Μύρων, άγριο ξημέρωμα Κυριακής

Το σκηνικό της φρίκης

Το σκηνικό της φρίκης στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της οδού Μύρων στον Άγιο Παντελεήμονα, άρχισε να ξεδιπλώνεται άγριο ξημέρωμα της Κυριακής. Οι δείκτες ρολογιού έδειχναν 2:30. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο ηλικιωμένος που λίγη ώρα νωρίτερα διασκέδαζε με το ζευγάρι των Γεωργιανών και τα παιδιά τους, τα γενέθλια της κόρης του ζευγαριού, καθώς μένουν στην ίδια πολυκατοικία και έκαναν παρέα, χτυπάει το κουδούνι σε έξαλλη κατάσταση.

Ο 50χρονος άνδρας ανοίγει την πόρτα και αντικρίζει τον μαινόμενο 74χρονο, «τύφλα στο μεθύσι» από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, να βρίσκεται εκτός εαυτού και να φωνάζει ότι κάτι του έριξαν στο ποτό.  

Προφανώς, το θολωμένο του μυαλό άρχισαν να το κυριεύουν εμμονές ότι το ζευγάρι των γειτόνων του ήταν «εχθροί» και του έριξαν ουσίες στο ποτό για να του κάνουν κακό.

Έχοντας απωλέσει ολοκληρωτικά τον έλεγχο, ο ηλικιωμένος γείτοντας βγάζει ένα όπλο, το σηκώνει, σημαδεύει τον 50χρονο άντρα στο κεφάλι και πιέζει τη σκανδάλη. Το θύμα σωριάζεται στο πάτωμα αιμόφυρτο και πέφτει νεκρός.

Στη συνέχεια, πήγε να επιτεθεί στην μάνα, αρχίζοντας να φωνάζει ότι θα σκοτώσει και τα παιδιά. Η 45χρονη μπαίνει στη μέση να του πάρει το πιστόλι. Δεν τα καταφέρνει. 

Ο δράστης το  στρέφει εναντίον της και την πυροβολεί. Το κοριτσάκι σε κατάσταση σοκ, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής που άκουσαν τους πυροβολισμούς, βγαίνει στο μπαλκόνι κλαίγοντας με λυγμούς και φωνάζοντας δυνατά «βοήθεια σκότωσαν τον πατέρα μου».

Οι αστυνομικοί που φτάνουν στο σημείο, συλλαμβάνουν τον ηλικιωμένο πιστολέρο, ενώ η γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο Γεννηματά, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κινδυνεύει.

Ο συλληφθείς κρατείται στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα. Αστυνομικές πηγές λένε στο newsit.gr ότι οποιαδήποτε συνεννόηση και επικοινωνία μαζί του είναι αδύνατη, καθώς βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ και ακόμα δεν έχει συνέλθει. 

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom