Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Εισβολή στο Εφετείο: Κάθειρξη 10 ετών και 3 μηνών στον πρώην παίκτη ριάλιτι - «Έφτασα στο τέρμα, έγινα άπληστος με τα λεφτά»


Κάθειρξη 10 ετών και 3 μηνών για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον πρώην παίκτη ριάλιτι Βασίλη Γοργολίτσα που είχε εισβάλει στο πάρκινγκ του Εφετείου.

Τον Αύγουστο του 2022, ο 35χρονος είχε εισβάλει στο πάρκινγκ του Εφετείου της Αθήνας με ένα λευκό SUV ζητώντας να πάει στη φυλακή, ενώ στο αυτοκίνητό του βρέθηκε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

της Άννας Κανδύλη 

Ωστόσο, θα μένει εκτός φυλακής με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα καθώς το δικαστήριο του χορήγησε αναστολή μέχρι την έφεση, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Ο ίδιος κατά την απολογία του είπε πως τώρα είναι καλά. «Απεξαρτήθηκα από τις ουσίες. Ξεκίνησα να παίρνω για να ανταπεξέλθω στο ερωτικό ραντεβού. Μετά έπαιρνα γιατί είχα χαρμάνα. Έφτασα στο τέρμα. Έγινα άπληστος με τα λεφτά. Ήθελα να γεμίζω τις σακούλες. Είχα όνειρα για το τραγούδι και το ποδόσφαιρο. Όταν μάζευα χρήματα δεν τα έδινα στην οικογένεια. Είχα πάθει εμμονή, ήθελα να μαζεύω».

Πρόεδρος: Το 1,5 εκατομμύριο ευρώ πώς βρέθηκε;
Μάρτυρας: Από τα ερωτικά ραντεβού. Το 2012 ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά.
Πρόεδρος: Πώς αφυπνιστήκατε; Πώς είπατε σταματάω;
Μάρτυρας: Το 2012 είπα σε ένα τερματοφύλακα την κατάσταση μου την οικονομική. Μου λέει θα σε βοηθήσω εγώ να κάνουμε ερωτικά ραντεβού με άνδρες. Εγώ πάγωσα. Δεν το είχα ξανακάνει. Έκανα το πρώτο ραντεβού στου Ζωγράφου και δεν έκανα τίποτα γιατί με είδαν ότι είμαι πρωτάρης.
Πρόεδρος: Μετά πήρατε αέρα;
Μάρτυρας: Μετά ναι. Γνώρισα κι έναν μεγαλύτερης ηλικίας και ήθελε κάτι σαν σχέση. Ε… μετά δεν είχα σταματημό. Το έκανα δέκα χρόνια ασταμάτητα.
Πρόεδρος: Τα χρήματα τι τα κάνατε;
Μάρτυρας: Από ένα σημείο κι έπειτα τα πετούσα. Τα έβαζα σε τσάντες, σε σακούλες, όπου έβρισκα.

Σε ερώτηση της εισαγγελέως για το ποσό που είχε συγκεντρώσει, ο κατηγορούμενος απάντησε ότι: «Δεν ξέρω πώς είναι με τις γυναίκες, αλλά με τους ομόφυλους άνδρες επειδή θέλουν εχεμύθεια, είναι και πρόσωπα γνωστά από την τηλεόραση, έχει πολλά χρήματα».

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom