Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Nεκρά παιδιά στην Κάτω Αχαΐα: «Πού ξέρω αν αληθεύει ότι δεν έχει πειράξει τα παιδάκια;», λέει η γιαγιά


Η μητέρα της 23χρονης Ειρήνης και γιαγιά των δύο βρεφών, 19 ημερών και δύο μηνών, που πέθαναν μέσα σε ένα χρόνο, στην Κάτω Αχαΐα, μίλησε για την υπόθεση που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας και υποστήριξε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει αν η κόρη της έκανε κακό στα ίδια της τα παιδιά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» είπε πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μάθει τι συνέβη στα εγγονάκια της. Ερωτώμενη  τι μπορεί να έχει συμβεί στα παιδιά απάντησε: «Δεν ξέρω. Μακάρι να είναι ιατρικό το θέμα. Με αυτά που ακούγονται πλέον κρατάω μικρό καλάθι σαν μάνα. Ακούγεται ότι έκανε και κάνει χρήση ναρκωτικών η Ειρήνη. Πώς ξέρω εγώ αν όντως αληθεύουν αυτά; Πού ξέρω αν αληθεύει και ότι δεν έχει πειράξει τα παιδάκια;».

Ενώ για την κόρη της είπε: «Είναι ένα πολύ περίεργο παιδί». Η γιαγιά των δύο κοριτσιών ζητά να μάθει γιατί επί έναν μήνα κανένας γιατρός από το Αγία Σοφία δεν τους είπε από τι πάθαινε επιληπτικές κρίσεις το 2 μηνών εγγονάκι της.

«Για εμένα μπορεί να υπάρχουν παραλείψεις. Δεν γίνεται 1,5 μήνα, μέσα στο νοσοκομείο να μην βρίσκουν τι έχει, ούτε να το βάζουν εντατική όπως το είχαν στο Καραμανδάνειο εδώ στην Πάτρα, ούτε να υπάρχει τόση σοβαρότητα της κατάστασης ότι πάει δηλαδή, ότι περιμένουμε να πεθάνει και τελικά το παιδί να καταλήγει».

Περιγράφοντας τα τελευταία δραματικά λεπτά του βρέφους μέσα στον θάλαμο του Αγία Σοφία η γιαγιά των παιδιών είπε: «Έκανε ένα ψευτοτρέμουλο γιατί ήταν σαν παράλυτο πράγμα. Ένα πουπούλο σου λέω. Απλά γύρισαν τα μάτια της τούμπα, και αν δεν την ζορίζαμε, το νερό που της έριξε η Ειρήνη, δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει το παιδί, όσο το άφηνε δηλαδή, ήταν σαν να μαύριζε».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom