Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Λάρισα: Μητέρα χαστούκισε την 13χρονη κόρη της και βρέθηκε στο κρατητήριο

13χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία τη 40χρονη μητέρα της, η οποία συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Με χειροπέδες βρέθηκε μια 40χρονη Ελληνίδα, η οποία συνελήφθη στη Λάρισα για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου, έπειτα από καταγγελία της 13χρονης κόρης της ότι την χαστούκισε στο προαύλιο του Γυμνασίου όπου ενημερώθηκε από τους εκπαιδευτικούς για την πορεία της ανήλικης.

Το περιστατικό συνέβη μόλις βγήκαν από το γραφείο της διευθύντριας, όταν η εξοργισμένη μητέρα άρπαξε από τα μαλλιά την κόρη της και την χαστούκισε.

Η 13χρονη την κατήγγειλε στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα η 40χρονη γυναίκα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερη καθώς, με προτροπή της εισαγγελέως Ανηλίκων, μητέρα και κόρη συναίνεσαν στην διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης προς όφελος της οικογένειάς τους.

Χτύπησε τη γυναίκα του στο πρόσωπο

Άλλο ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 50χρονο που φέρεται να χτύπησε στο πρόσωπο τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στην Κίσσαμο Χανίων. 

Η 54χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρό τραύμα στο πρόσωπο, αλλά δεν θέλησε να υποβάλει μήνυση σε βάρος του συζύγου της. 

Ωστόσο, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χανίων διέταξε αυτεπάγγελτα την σύλληψη του δράστη, στον οποίο άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom