Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

ΣΟΚ στη Λούτσα: Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε 11χρονο - Του τρύπησε το κρανίο με τα δόντια


Επίθεση από σκύλο ράτσας πιτ μπουλ δέχτηκε 11χρονος μαθητής στη Λούτσα την ώρα που έκανε ποδήλατο.Το παιδί διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς το δόντι του σκύλου του τρύπησε το κρανίο.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης αυτοφώρου.Σχηματίστηκε εναντίον του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παραμέληση ζώου που προκάλεσε βαριά σωματική βλάβη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του 11χρονου μετέβη στις 14:05 ώρα της 28/10/2023 στο Α.Τ. Σπατών-Αρτέμιδας και κατέθεσε ότι την 19:10 της 26/10/2023 ο γιος της δέχτηκε επίθεση από σκύλο ράτσας πιτ-μπουλ χρώματος λευκού, πλησίον της οικίας τους, ενώ ο ανήλικος γιος της έκανε ποδήλατο.

Ειδικότερα, το τετράποδο αφού δάγκωσε τον ανήλικο στα πόδια, τον πέταξε από το ποδήλατο και προσπάθησε να τον τραβήξει αρχικά από τα πόδια και έπειτα τον δάγκωσε στο κεφάλι και στο σβέρκο.

Ο ανήλικος αφού πάλεψε για λίγα λεπτά με το τετράποδο, κατάφερε και το απώθησε βάζοντας το χέρι του στο στόμα του σκύλου αρκετές φορές.Έπειτα σηκώθηκε και περπάτησε προς την οικία του όπου και τον βρήκε η μητέρα του.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Σπάτων από τον σύζυγο της και με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» όπου επεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση καθώς πέραν των εκδορών και εκχυμώσεων στο πρόσωπο και τα πόδια, ένα δόντι του σκύλου, του τρύπησε το κρανίο. Ο ανήλικος νοσηλεύεται στο ανωτέρω Νοσοκομείο.

https://www.real.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom