Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Εύβοια: Τον λήστεψαν και τους εμβόλισε με το λεωφορείο που οδηγούσε στα Ψαχνά


Σκηνές από κινηματογραφική ταινία στα Ψαχνά στην Εύβοια. Μετά τη ληστεία ο οδηγός καταδίωξε με λεωφορείο το μηχανάκι με τους δύο δράστες. Ο ένας συνελήφθη από αστυνομικούς…

Η ληστεία σε βάρος οδηγού λεωφορείου στα Ψαχνά στην Εύβοια ήταν όπως αποδείχθηκε μόνο η αρχή. Το θύμα μπήκε στο λεωφορείο και άρχισε να καταδιώκει τους δύο δράστες που επέβαιναν σε μηχανάκι. Κατάφερε να εμβολίσει το δίκυκλο και ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα. 

Ο οδηγός του λεωφορείου βγήκε νικητής και ανάγκασε τους δύο ληστές να τραπούν σε φυγή. Ο ένας έπεσε τελικά στα χέρια αστυνομικών και πλέον αναζητείται ο συνεργός του.

Ήταν 06:00 το πρωί την περασμένη Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, όταν οδηγός λεωφορείου στα Ψαχνά έβαλε μπρος το όχημα για να ζεσταθεί και να ξεκινήσει το δρομολόγιο που είχε προγραμματίσει. Καθώς περίμενε, ένα μηχανάκι με δύο αναβάτες πλησίασαν στο σημείο που βρισκόταν.

Ένας 24χρονος, τον οποίο το θύμα γνώριζε και ένα δεύτερο άγνωστο άτομο. Αφού του ζήτησαν να τους δανείσει κάποια χρήματα, τον αιφνιδίασαν και του απέσπασαν το πορτοφόλι και το κινητό τηλέφωνο. Ακολούθως έβαλαν μπροστά τη μηχανή και διέφυγαν από το σημείο, αφού πρώτα πιάστηκαν στα χέρια με τον οδηγό.

Το θύμα αν και δέχθηκε χτυπήματα μπήκε στο λεωφορείο και άρχισε να καταδιώκει την μηχανή. Σύμφωνα με το eviathema.gr, κάποια στιγμή την εμβόλισε με αποτέλεσμα τα δύο άτομα να πέσουν στο έδαφος και να ακολουθήσει άγριος ξυλοδαρμός και από τις δύο πλευρές.

Μετά από λίγη ώρα το άγνωστο άτομο διέφυγε πεζό σε παρακείμενα χωράφια, ενώ ο 24χρονος απομακρύνθηκε με την μηχανή. Λίγο μετά τις 09:00 το πρωί ο ιδιοκτήτης του λεωφορείου βρέθηκε στο ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων στην Εύβοια όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

Αστυνομικοί της Ομάδας Ασφαλείας Διρφύων Μεσσαπίων άμεσα κινητοποιήθηκαν και έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν τον έναν από τους δύο δράστες, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και εκείνος με την σειρά του κατήγγειλε το θύμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom