Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Πυροβολισμοί σε σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα - Ένας νεκρός και μία τραυματίας


Σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα. Ένας 74χρονος έκανε έφοδο σε σπίτι και πυροβόλησε ζευγάρι. Νεκρός έπεσε ο άνδρας, ενώ τραυματίστηκε η γυναίκα.

Μπροστά στα μάτια τριών παιδιών σκότωσε τον 50χρονο άνδρα ο 74χρονος στον Άγιο Παντελεήμονα. Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα όταν στο σπίτι βρίσκονταν τρία παιδιά, πιθανόν η κόρη του ζευγαριού και δύο φίλες της. Ο ηλικιωμένος έκανε έφοδο και άνοιξε πυρ εναντίον του 50χρονου και της συζύγου του.

Ο άνδρας έπεσε νεκρός, ενώ η 45χρονη σύζυγός του έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με τραύμα στην ωμοπλάτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγές αναφέρουν ότι ο 74χρονος λίγες ώρες πριν διασκέδαζε μαζί με το ζευγάρι των Γεωργιανών. Όταν επέστρεψε σπίτι του φέρεται να αισθάνθηκε αδιαθεσία και να ξαναπήγε να τους βρει καθώς θεώρησε ότι κάτι του έριξαν στο ποτό του

Ζήτησε εξηγήσεις με αποτέλεσμα να αρχίσει ένας έντονος καβγάς με τον 50χρονο. Τότε ο ηλικιωμένος τον πυροβόλησε και εκείνον και την σύζυγό του.

Λίγο μετά στο σπίτι έφτασε η Αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom