Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Πλαταμώνας: Ελικόπτερο του λιμενικού πέταξε χαμηλά - Προκάλεσε τον τραυματισμό 42χρονης και ζημιές (βίντεο)


Ο Πλαταμώνας στο επίκεντρο για τα όσα έγιναν στο παραλιακό μέτωπο. Ελικόπτερο του λιμενικού πέταξε σε χαμηλό ύψος και προκάλεσε ζημιές αλλά και τον τραυματισμό 42χρονης γυναίκας…

Το ελικόπτερο του λιμενικού πραγματοποίησε χαμηλή διέλευση στο παραλιακό μέτωπο της πόλης. Η πτήση προκάλεσε ζημιές, αναστάτωση, αλλά και τον τραυματισμό 42χρονης γυναίκας, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. 

Ο Πλαταμώνας περιμένει τις επίσημες απαντήσεις για τα όσα έγιναν, με τις εικόνες που τράβηξαν περαστικοί από το σημείο, να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Πιο αναλυτικά ο τραυματισμός της 42χρονης αλλοδαπής σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου στον Πλαταμώνα, όταν λόγω χαμηλής διέλευσης ελικοπτέρου του Λιμενικού Σώματος κοντά στο παραλιακό μέτωπο παρασύρθηκαν ομπρέλες και καθίσματα μπροστά από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, η 42χρονη μετεφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στο Λιτόχωρο για την παροχή πρώτων βοηθειών, χωρίς όμως να απαιτηθεί περαιτέρω νοσηλεία.

Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής έσπευσαν αμέσως στο σημείο του συμβάντος ενώ προανάκριση διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα του Δίου – Ολύμπου Ν. Πιερίας για παράβαση του άρθρου 314 του ποινικού κώδικα που αφορά σωματική βλάβη από αμέλεια.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος έδωσε άμεσα εντολή στον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος να διατάξει αρμοδίως Ένορκη Διοικητική Εξέταση αναφορικά με το συμβάν. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη στιγμή της διέλευσης του ελικοπτέρου στην περιοχή:

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom