Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Παρατράγουδα στην παρέλαση της Λάρισας με λουλούδια και εισβολή με «ματωμένη» σημαία του Ισραήλ (φωτο)


Αναστάτωση στη Λάρισα, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Ένας άντρας προσπάθησε να πλησιάσει την εξέδρα των επισήμων με μια σημαία του Ισραήλ που είχε βάψει με κόκκινο χρώμα και μία... ανθοδέσμη.

Η παρέλαση στη Λάρισα είχε μόλις ξεκινήσει, όταν ξαφνικά ένας άντρας μπήκε στο δρόμο και άρχισε να τρέχει προς την εξέδρα των επισήμων πριν ακινητοποιηθεί. Ήθελε όπως φαίνεται να περάσει το δικό του μήνυμα για τον πόλεμο στη Γάζα. 

Με μια «ματωμένη» σημαία του Ισραήλ στο ένα του χέρι και ένα μπουκέτο λουλούδια στο άλλο. Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο έτρεξαν και τον σταμάτησαν πριν το όλο επεισόδιο πάρει διαστάσεις.

Ο άντρας που επιχείρησε να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Λάρισα, φορούσε μπλουζάκι που έγραφε «δε μπορώ να σιωπήσω άλλο».

Επιχείρησε να μπει στο χώρο όπου εξελίσσονταν η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, αλλά πολύ γρήγορα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που υπήρχαν στο σημείο. Η παρέλαση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα προβλήματα.

Κατά τα άλλα πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρέλαση και χειροκροτούσε τόσο τους μαθητές σχολείων της Λάρισας, όσο και τους στρατιώτες που τίμησαν την εθνική μας επέτειο.

    

Με την παρέλαση των Αναπήρων Πολέμου, Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μαθητών, Προσκόπων, Οδηγών, πολιτιστικών συλλόγων και τμημάτων των ενόπλων δυνάμεων ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στη Λάρισα.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom