Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Νέα επεισόδια το βράδυ στον Ασπρόπυργο: Πυροβόλησαν κατά αστυνομικών, κάηκαν αυτοκίνητα


Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Ασπρόπυργου όπου για ακόμη ένα βράδυ, εκτυλίχθηκαν σοβαρά επεισόδια με Ρομά.

Επεισόδιο με πυροβολισμούς κατά αστυνομικών σημειώθηκε στην περιοχή του Ασπρόπυργου όπου για άλλο ένα βράδυ ήταν σε εξέλιξη επεισόδια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να απωθήσουν ομάδα ατόμων στη λεωφόρο Διυλιστηρίων όταν δέχθηκαν πυρά, πιθανότατα από κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί που δέχθηκαν τα πυρά είναι της ομάδας ΟΠΚΕ χωρίς ευτυχώς να αναφέρεται κάποιος τραυματισμός.

Την ίδια ώρα έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά πιθανότατα σε όχημα επί της λεωφόρου Παναγίας Φανερωμένης στον Ασπρόπυργο με την πυροσβεστική να μην μπορεί να προσεγγίσει το σημείο για τον φόβο επίθεσης από τα συγκεντρωμένα άτομα.

Επίσης νωρίτερα επεισόδια σημειώθηκαν και στα Μέγαρα όπου κάηκε ένα όχημα στον παράδρομο της εθνικής οδού στο 40ο χλμ. Για την κατάσβεση επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

https://www.tanea.gr/

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, το επεισόδιο στον Ασπρόπυργο συνέβη όταν οι Ρομά, που είχαν ανάψει φωτιές στους δρόμους, προσπάθησαν να επιτεθούν σε διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν μία μητέρα και το παιδί της. 

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έσπευσαν άμεσα και τότε οι συγκεντρωμένοι πυροβόλησαν με κυνηγετικά όπλα εναντίον τους, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Στη συνέχεια η ομάδα των Ρομά τράπηκε σε φυγή βρίσκοντας καταφύγιο σε παρακείμενα οικήματα.

Η αστυνομία ύστερα και από τις επιθέσεις εναντίον πολιτών αποφάσισε να κλείσει προληπτικά και τα δύο ρεύματα στην Περιφερειακή Αιγάλεω  από το ύψος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου έως την λεωφόρο ΝΑΤΟ. Επίσης κλειστά θα παραμείνουν και τα δύο ρεύματα της παλιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου (Βόρειος παράδρομος Ν.Ε.Ο.Α.Κ) από το 39ο  έως και το 42ο χλμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom