Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Κρήτη: Πέθανε 16χρονη μαθήτρια μετά από άνιση μάχη - Η έκπληξη στα τελευταία της γενέθλια


Η άτυχη Πελαγία πάλεψε στην Κρήτη αλλά ήταν αδύνατο να βγει νικήτρια. Ο θάνατος του παιδιού στην Κρήτη σκόρπισε θλίψη στον Άγιο Νικόλαο. Η μαθήτρια είχε γίνει σύμβολο της δύναμης, της πίστης και της θέλησης…

Η 16χρονη μαθήτρια στην Κρήτη έδωσε ένα σκληρό αγώνα για την ίδια της, τη ζωή, πριν προλάβει να μεγαλώσει. Μια μάχη στην οποία δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια. Η είδηση του θανάτου της, σκόρπισε θλίψη στον Άγιο Νικόλαο, με τους φίλους, τους συγγενείς και τους συμμαθητές της, να ετοιμάζονται για το τελευταίο αντίο. 

Το θαύμα που όλοι προσεύχονταν να γίνει τα φετινά Χριστούγεννα δεν έγινε. Η άτυχη Πελαγία έφυγε λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά της και την έκπληξη που της έγινε στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Θρήνος και ανείπωτος πόνος στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη για τον χαμό μαθήτριας Λυκείου που “έφυγε” τόσο πρόωρα από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της, αλλα και τη σχολική κοινότητα. Η 16χρονη Πελαγία ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων μετά από γενναία μάχη που έδωσε.

Την είδηση όπως έγινε γνωστό, δημοσιοποίησε η Διεύθυνση του Σχολείου όπου φοιτούσε η μαθήτρια. Συγκίνηση προκαλεί την ίδια ώρα το γεγονός ότι το νεαρό κορίτσι στις αρχές του μήνα γιόρτασε τα γενέθλιά του, με μια μοναδική έκπληξη, καθώς το κορίτσι γνώρισε από κοντά τον αγαπημένο της YouTuber Alekkun, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε κοντά της για να σβήσουν μαζί τα κεράκια της τούρτας.

Σε ψήφισμά της, σύμφωνα με το anatolh.com, η  Διευθύντρια και ο Σύλλογος Καθηγητών του 2ου ΓΕΛ Αγ. Νικολάου με αφορμή το αδόκητο ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων της μαθήτριας της Β΄ Λυκείου Καλύβα Πελαγίας Γεωργίας: εκφράζει βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της και προσεύχεται ολόψυχα ο Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο.

Θα παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία. Θα τιμήσει τη μνήμη της με στεφάνι. Με το άνοιγμα των σχολείων θα καταθέσει πρόταση για ενίσχυση φορέων που δραστηριοποιούνται στη στήριξη παιδιών με καρκίνο ύστερα από συνεννόηση και με την οικογένεια.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom