Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Καλαμάτα: Σε αργία, με εντολή Κεραμέως, ο 61χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορείται πως ασέλγησε στη 12χρονη κόρη του


Σε αργία, με εντολή της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, τέθηκε ο εκπαιδευτικός που κατηγορείται πως ασέλγησε στην 12χρονη κόρη του στην Καλαμάτα.

Το tweet της υπουργού της Νίκης Κεραμέως έχει ως εξής: Σχετικά με το περιστατικό της σύλληψης και άσκησης δίωξης κατά στελέχους εκπαίδευσης που κατηγορείται ότι διέπραξε γενετήσιες πράξεις με θύμα την ανήλικη κόρη του, κίνησα τη διαδικασία έκδοσης πράξης θέσης σε αργία από τα καθήκοντά του.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην Καλαμάτα ενώ ο 61χρονος άνδρας προσήλθε το πρωί του Σαββάτου στο δικαστήριο συνοδευόμενος από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας χωρίς δικηγόρο και πήρε προθεσμία να απολογηθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του https://www.tharrosnews.gr/ η παρατηρητικότητα μιας γυναίκας χθες στην Καλαμάτα έφερε στο φως μια τραγική ιστορία που αφορά έναν 61χρονο που φέρεται να ασελγούσε σεξουαλικά στη 12χρονη κόρη του.

Η γυναίκα άμεσα ενημέρωσε την αστυνομία, που συνέλαβε τον 61χρονο, που μάλιστα είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικός σε γειτονικό νομό και από χθες το βράδυ παραμένει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι αυτή της αποπλάνησης ανηλίκου καθώς και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom