Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Διάλογοι που «καίνε» πασίγνωστο τραγουδιστή για το κύκλωμα κοκαΐνης - Κούγιας: Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν εμπλέκεται

Οι «στίχοι», ο «Παναθηναϊκός» και… άλλες κωδικές ονομασίες

Αποκαλυπτικοί διάλογοι έρχονται στο φως της δημοσιότητας, οι οποίοι «καίνε» το γνωστό τραγουδιστή σε σχέση με τα… ψώνια του από το κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης.

Ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται πως ήταν συχνός πελάτης του κυκλώματος κοκαΐνης το οποίο έκανε… delivery τα ναρκωτικά στα σπίτια όσων αγόραζαν.

Μάλιστα είχαν και κωδικές ονομασίες για να μην τους «πιάνουν» στα τηλέφωνα.  «Στίχοι», «ρεφρέν», «λεπτά», «ψωμάκι» και… «Παναθηναϊκός» είναι μερικές από τις κωδικές ονομασίες που χρησιμοποιούσαν για να συνεννοηθούν.

Στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας, ο τραγουδιστής έχει τον αριθμό «8». Αναφέρονται αναλυτικά οι διάλογοι που έχουν καταγραφεί, στους οποιούς καλεί τον αρχηγό της συμμορίας να του πάει σπίτι του κοκαΐνη.

«Αρχηγός: έλα.

Τραγουδιστής: πότε θα έρθεις;

Αρχηγός: σε μισή ώρα περίπου θα είμαι σπίτι σου.

Τραγουδιστής: άντε μπράβο ναι είναι, δεν είναι ο ίδιος ακριβώς, ο είναι άλλος ο «φίλος» μας ε;

Αρχηγός: αυτό το τελευταίο Δε σου άρεσε;

Τραγουδιστής: Ωωω καλά θα τα πούμε έλα θα τα πούμε.

Αρχηγός: Περίμενε ρε έχω και το τελευταίο ακούς;

Τραγουδιστής: Ναι ναι το προτελευταίο θέλω.

Αρχηγός: Και το προηγούμενο.

Τραγουδιστής: Έλα, έλα θα τα πούμε.

Αρχηγός: Όταν ήρθα στο σπίτι δε μου είπες, ο τελευταίος «στίχος».

Τραγουδιστής: Ε ναι εντάξει δεν θα σου πω σου λέω θα σου πω.

Αρχηγός: Έχω δύο στίχους (λωδική ονομασία για τα γραμμάρια κοκαΐνης).

Τραγουδιστής: (ακατάληπτο), γεια, γεια.

Αρχηγός: Και τι άλλο να κάνω (γέλια).

Τραγουδιστής: Άλλαξε το «ρεφρέν» έλα γεια.

Αρχηγός: Γεια»

Σε άλλο σημείο φαίνεται να μιλούν για κοκαΐνη που ήδη έχει πάρε ο πασίγνωστος τραγουδιστής. Αναφέρουν το αν το «προϊόν» ήταν καλής ποιότητας.

«Αρχηγός: Αυτό που σου έδωσα δεν ήταν σε καλή κατάσταση;

Τραγουδιστής: Ε;

Αρχηγός: Μ’ αυτό που σου δωσα

Τραγουδιστής: Όχι όχι μ’ αυτήν».

Άλλο σημείο του διαβιβαστικού καταγράφει μια συνομιλία στην οποία φαίνεται πως η ποσότητα κοκαΐνης που έχει πάνω του ο αρχηγός του κυκλώματος δεν επαρκούσε στον τραγουδιστή.

«Αρχηγός: Έχω συνεννοηθεί με τον Ηλία.

Τραγουδιστής: Με τον Ηλία;

Αρχηγός: Έχω συνεννοηθεί. Γύρισα να τακτοποιηθώ και γυρίζω.

Τραγουδιστής: Δηλαδή είσαι σπίτι ακόμα;

Αρχηγός: όχι παιδί μου. Ήρθα εγώ. Ήρθα αλλά δεν επαρκούσαν οι «στίχοι».

Τραγουδιστής: Α.

Αρχηγός: Και ξανά έφυγα και θα ξανάρθω.

Τραγουδιστής: Σε πόση ώρα;

Αρχηγός: Ε, μισή ώρα δεν θα κάνω;».

Ένας ακόμα διάλογος στον οποίο εμπλέκεται ο τραγουδιστής αφορά στο «κάλεσμα» του αρχηγού της συμμορίας προκειμένου να πάρει κοκαΐνη.

«Τραγουδιστής: θα έρθεις μια βολτίτσα προς τα δω να σε δω λίγο;

Αρχηγός: ναι αν με χρειάζεσαι βεβαίως.

Τραγουδιστής: το χθεσινό και θέλω να μου φέρεις και ένα πακέτο τσιγάρα κι αν μπορείς φέρε και 2,2 από εκείνα τα μωβ.

Αρχηγός: Α! Και 1000 εντάξει».

Επίσης ο φερόμενος ως αρχηγός σε συνομιλία άλλο μέλο ςτου κυκλώματος αναφέρει πως ο τραγουδιστής του είχε ζητήσει κοκαΐνη αξίας 600 ευρώ.

https://www.newsit.gr/

Κούγιας: Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν εμπλέκεται στο κύκλωμα


Για ψευδή δημοσιεύματα κάνει λόγο ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με την εμπλοκή του Θέμη Αδαμαντίδη σε υπόθεση ναρκωτικών.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει ότι ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει καμία σχέση με κανένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και δεν είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει.

Διευκρινίζει επίσης ότι στη δικογραφία φέρονται ότι υπάρχουν ελάχιστες συνομιλίες του κου Αδαμαντίδη με κάποιο από τα φερόμενα μέλη της οργάνωσης, το οποίο ούτε κουμπάρος, ούτε φίλος του είναι, αλλά πιθανότατα είναι θαυμαστής.

Αναφέρει ακόμα ότι ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει συλληφθεί και έχει λάβει εντολή από τον εντολέα του να κινηθεί νομικά κατά εκείνων που έκαναν αναπαραγωγή της είδησης.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

«Εδώ και λίγες ώρες διακινείται η ψευδής είδηση ότι δήθεν ο κ. Θέμης Αδαμαντίδης, τον οποίο έχω την τιμή να εκπροσωπώ, έχει σχέση με την εγκληματική οργάνωση, της οποίας τα μέλη συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ και κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών και άλλες παράνομες πράξεις, καθώς και ότι δήθεν ο κ. Αδαμαντίδης είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.

Η είδηση είναι εντελώς ψευδής και συκοφαντική.

Η αλήθεια είναι η εξής: Ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει καμία σχέση με κανένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και δεν είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει.

Στη δικογραφία φέρονται ότι υπάρχουν ελάχιστες συνομιλίες του κου Αδαμαντίδη με κάποιο από τα φερόμενα μέλη της οργάνωσης, το οποίο ούτε κουμπάρος, ούτε φίλος του είναι, αλλά πιθανότατα είναι θαυμαστής του και είναι ένας από αυτούς, με τους οποίους στα πλαίσια της επαγγελματικής του δραστηριότητας έχει τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία ουδεμία σχέση έχει με διακίνηση ναρκωτικών, ούτε καν με αγορά ναρκωτικών.

Ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει συλληφθεί, είναι εντελώς ελεύθερος και έχει κληθεί μόνο ως μάρτυρας, για να δώσει κατάθεση για την υπόθεση αυτή.

Έλαβα εντολή από τον κο Αδαμαντίδη να στραφώ με μηνύσεις και αγωγές εις βάρος οιουδήποτε φυσικού προσώπου – δημοσιογράφου – παρουσιαστή οιασδήποτε τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής εκπομπής ή οιουδήποτε άλλου μέσου μαζικής ενημέρωσης που αναπαράγει την ως άνω ψευδή και συκοφαντική είδηση, και ήδη οι συνεργάτες μου συγκεντρώνουν στοιχεία, ώστε να στραφούμε δικαστικώς εναντίον τους».

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom