Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Βόλος: Συνελήφθη πατέρας που κλωτσούσε την 14χρονη κόρη του


Ακόμη ένα εξοργιστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στον Βόλο, μέσα στην περίοδο των γιορτών. Μια 14χρονη έπεσε θύμα της βίας του αλκοολικού πατέρα της, με τον μεγαλύτερο αδελφό της, επίσης ανήλικο, να παρεμβαίνει για να την σώσει.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παραμονής των Χριστουγέννων, όταν ο πατέρας της 14χρονης, σε ένα ξέσπασμα, επιτέθηκε στο ανήλικο κορίτσι και την κλωτσούσε στην πλάτη

Ο μεγαλύτερος αδελφός της επενέβη και τον απομάκρυνε, ενώ η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από γείτονες που ανησύχησαν ακούγοντας τις φωνές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thenewspaper.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη οικογένεια, αντιμετωπίζει καταστάσεις κατά τις οποίες ο πατέρας βγαίνει εκτός ορίων. Ο ίδιος πίνει και, καθώς η σύζυγός του και μητέρα των παιδιών εργάζεται και λείπει συχνά από το σπίτι, ξεσπά στη 14χρονη κόρη του, ενώ στο παρελθόν είχε χτυπήσει και τον γιο του.

Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ της ίδιας μέρας και κρατείται, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί σε αυτόφωρο ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom