Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Δημ. Τραπεζιώτης: Ολοι μαζί αύριο το πρωί στο Νοσοκομείο Αγρινίου - Η ΥΓΕΙΑ είναι δημόσιο αγαθό

Η προβοκάτσια θα γυρίσει «μπούμερανγκ» στους συκοφάντες

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ. 
Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ «ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ» ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ. 
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 31/12/2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 11π.μ. ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Είναι προφανές ότι κάποιοι προσπάθησαν να συκοφαντήσουν την πρωτοβουλία των πολιτών που αποφάσισαν να εκδηλώσουν τη διαμαρτυρία τους για την κατάσταση στο χώρο της υγείας στην περιοχή μας, με μαζική συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Η συκοφάντηση που διοχετεύτηκε από συγκεκριμένα παράκεντρα της τοπικής διαπλοκής και έκανε λόγο για δήθεν εμπλοκή πολιτικού χώρου στην εκδήλωση, είχε προφανή σκοπό να ακυρωθεί η συγκέντρωση αυτή προκειμένου να προστατεύσουν τους υπεύθυνους για τα χάλια στο χώρο της υγείας από τη λαϊκή κατακραυγή.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί καθαρή και ανόθευτη πρωτοβουλία των πολιτών και δεν χειραγωγείται ούτε κατευθύνεται από κανένα πολιτικό ή άλλο κέντρο. 
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ.

Αύριο, στις 11π.μ., συγκεντρωνόμαστε στην πύλη του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου για να διεκδικήσουμε την επαναλειτουργία της ΜΕΘ και τη βελτίωση των παροχών υγείας στην περιοχή μας.

Υ.Γ: Την προβοκάτσια πολλοί αγάπησαν. Τον προβοκάτορα κανείς!

Για το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών 
Δημήτρης Τραπεζιώτης 
Δικηγόρος, π. Δήμαρχος Θεστιέων

Είχε προηγηθεί χθες το παρακάτω δελτίο τύπου, που προφανώς κάποιους ενόχλησε:

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 
ΟΛΟΙ Μπροστά στην πύλη – Σάββατο 31/12 ώρα 11π.μ. 
-------------------- 
ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ 
ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ 
Μόνο οι πολίτες μπορούν να δώσουν τη λύση 
Κανένας δεν θα παίζει με την υγεία μας. 
____ 

Το τραγικό συμβάν του σοβαρού τραυματισμού ενός νέου παιδιού και η αδυναμία περίθαλψης του στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου η οποία παραμένει κλειστή εδώ και πολύ καιρό με απόφαση της 6ης ΥΠΕ, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ αποκάλυψε την αλήθεια και τις ευθύνες. 

Τα διορισθέντα από την Κυβέρνηση όργανα της 6Ης ΥΠΕ και ο Διοικητής του Νοσοκομείου, τα λοιπά πολιτικά κέντρα και παράκεντρα της τοπικής εξουσίας και των ιδιωτικών συμφερόντων και η σημερινή Δημοτική Αρχή που βρίσκεται σε πλήρη ΑΦΩΝΊΑ και ΥΠΟΤΑΓΉ στο κομματικό της καθήκον πρέπει κάποτε να λογοδοτήσουν. 

Διότι από αδυναμία ή και σκοπιμότητα δεν μπόρεσαν να υπερασπισθούν το δημόσιο σύστημα υγείας και το δικαίωμα στη ζωή συντελώντας έτσι στην απαξίωση του Νοσοκομείου και των Ιατρών και στην απώλεια της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Έφτασε λοιπόν η ώρα ΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΌΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥΣ όχι μόνο για τη λειτουργία της ΜΕΘ αλλά και γενικότερα για τη λειτουργία του ίδιου του συνόλου του Νοσοκομείου.

Το Σάββατο λοιπόν, 31 Δεκεμβρίου και ώρα 11 π.μ. συγκεντρωνόμαστε όλοι έξω από το Νοσοκομείο Αγρινίου για να ενώσουμε τις φωνές μας μαζί με τους εργαζόμενους και να απαιτήσουμε το Νοσοκομείο που δικαιούμαστε.

ΕΊΝΑΙ ΖΉΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑΣ, ΖΉΤΗΜΑ ΖΩΉΣ ΚΑΙ ΘΑΝΆΤΟΥ. 

ΩΣ ΕΔΩ!!!

Για το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών 
Δημήτρης Τραπεζιώτης 
Δικηγόρος, π. Δήμαρχος Θεστιέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom