Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Λάρισα: Ήπιε καυστικό υγρό μέσα σε στάνη στην Ελασσόνα και πέθανε μαρτυρικά


Σε κατάσταση σοκ οι στενοί συγγενείς του 41χρονου στην Ελασσόνα που πέθανε από καυστικό υγρό. Οι γιατροί στο νοσοκομείο πάλεψαν να τον κρατήσουν στη ζωή, χωρίς αποτέλεσμα…

Το καυστικό υγρό που ήπιε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, μέσα σε στάνη στην Ελασσόνα του στοίχισε τη ζωή. Ο 41χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Λάρισα, αλλά οι γιατροί δεν είχαν περιθώρια να αποτρέψουν το μοιραίο. 

Αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν οι Αρχές, είναι αν έχουν να κάνουν με αυτοκτονία ή αν ο θάνατος οφείλεται σε μια άτυχη στιγμή. Να ήπιε δηλαδή ο αδικοχαμένος άντρας το καυστικό υγρό κατά λάθος. Η εγκληματική ενέργεια έχει ήδη αποκλειστεί.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ελασσόνα η είδηση του θανάτου ενός 41χρονου στην Κοκκινόγη, ο οποίος βρέθηκε χθες το πρωί (26-12-2022) σε άθλια κατάσταση εντός του ποιμνιοστασίου του από συγγενικά του πρόσωπα και αργά το βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Στο ποιμνιοστάσιο έσπευσε ασθενοφόρο με διασώστες και περιπολικό της αστυνομίας με αστυνομικούς που αρχικά μετέφεραν τον άτυχο 41χρονο στο Κ.Υ. Ελασσόνας, όπου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο, όπου τελικά δεν τα κατάφερε και παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Από την αστυνομία έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δίπλα του βρέθηκε καυστικό υγρό που χρησιμοποιείται για την απολύμανση αρμεκτικών συγκροτημάτων.

Σύμφωνα με το paidis.com, προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής η οποία θα διεξαχθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης. 

Από τις έως τώρα ενδείξεις έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom