Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Τραγωδία στη Λέσβο: Απανθρακώθηκε οδηγός από φωτιά στο αυτοκίνητό του - 17χρονος τραυματίας στο ίδιο τροχαίο


Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από τροχαίο και ο απολογισμός ήταν τραγικός. Η Λέσβος παραμένει συγκλονισμένη από το δυστύχημα…

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με τον οδηγό αυτοκινήτου να απανθρακώνεται στο αυτοκίνητό του, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε τροχαίο. Ο 17χρονος που καθόταν στη θέση του συνοδηγού τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης. 

Και οι δύο απεγκλωβίστηκαν από πυροσβέστες που κλήθηκαν και έφτασαν στο σημείο. Για τον 24χρονο όμως ήταν ήδη αργά. Οι φλόγες τον σκότωσαν χωρίς ο ίδιος να έχει περιθώρια διαφυγής.

Ο άτυχος 24χρονος απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του στην περιοχή της Παγανής. Ένας ακόμα 17χρονος επιβάτης του ίδιου οχήματος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περί τις 2 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος βγήκε από το δρόμο, προσέκρουσε σε κράσπεδο και μετά επανήλθε στο δρόμο όπου πήρε φωτιά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, τη σορό του άτυχου 24χρονου εντόπισαν στελέχη της Πυροσβεστικής που επιχείρησαν στο συμβάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom