Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Αλβανία: Συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών η διευθύντρια της υπηρεσίας πληροφοριών (φωτο & βίντεο)


Για εμπόριο ναρκωτικών συνελήφθη στην Κορυτσά η Ερίσα Φέρο διευθύντρια στον τομέα πληροφορικής στην αλβανική υπηρεσία πληροφόρησης.

Η σύλληψη της Ερίσα Φέρο έγινε από την εισαγγελία του Πόγραδετς σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Κορυτσάς και κατασχέθηκαν 58 κιλά ναρκωτικά τα οποία προέρχονταν από την περιοχή της Σκόδρας όπως αναφέρει το himara.gr.

«Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, προκύπτει ότι οι τρεις πολίτες είχαν πραγματοποιήσει τη μεταφορά ναρκωτικών ουσιών από την πόλη των Τιράνων με κατεύθυνση την περιοχή Qafë Thanë στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία», ενημέρωσε σήμερα η αστυνομία της Κορυτσάς.

Η επιχείρηση έγινε στην περιοχή Qafë-Thanë με την Ερίσα Φέρο να οδηγεί ένα αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν 58 κιλά κάνναβης. Μαζί της στο αυτοκίνητο ήταν και ο Λάικ Μπάσα, γιος επιχειρηματία από τη Φούσα Κρούγια και ένας 17χρονος με τα αρχικά M.K.

Την ίδια ώρα αναζητούνται δύο άνδρες ένας 30χρονος και ένας 28χρονος, κάτοικοι του χωριού Πισκουπάτ που διέφυγαν όταν έγινε η επέμβαση της αστυνομίας.

Όπως αναφέρουν οι αλβανικές αρχές στόχος ήταν η ανταλλαγή ναρκωτικών στην περιοχή Qafë-Thanë όπου θεωρήθηκε ότι ήταν περιοχή εκτός της προσοχής της αστυνομίας.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom