Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Φρίκη στη Γαλλία: Βρέθηκαν νεκρά μωρά μέσα σε καταψύκτη - Ήταν εκεί πολλά χρόνια


Τη φρίκη αντίκρισαν αστυνομική στην επαρχία Βακλούζ στην Γαλλία, και συγκεκριμένα στο χωριό Μπεντουάν.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Γαλλίας, αστυνομικοί βρήκαν τα πτώματα δύο μωρών μέσα σε καταψύκτη, σε σπίτι στο χωριό στους πρόποδες του Mont Ventoux.

Μάλιστα αναφέρεται πως είναι νεκρά εδώ και χρόνια! 

Συνελήφθη μια 41χρονη γυναίκα η οποία έμενε στο σπίτι, και είναι πιθανότατα η μητέρα των βρεφών. Ωστόσο θα χρειαστεί εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αυτό με σιγουριά.

Ακόμα είναι αδύνατο να διαπιστωθεί η ακριβής ηλικία των βρεφών και το πότε πέθαναν.

«Ο φάκελος με τα γεγονότα είναι εγκληματικής φύσης», διευκρίνισε ο εισαγγελέας, εξηγώντας ότι η ανακάλυψη έγινε χθες το πρωί, μετά από «κλήση τρίτου» στην αστυνομία.

Η γυναίκα που συνελήφθη επί τόπου, μια 41χρονη μητέρα που κατοικεί σε αυτή την πόλη στους πρόποδες του Mont Ventoux, βρίσκεται υπό κράτηση από τις 11 π.μ.

Σε αυτό το στάδιο της έρευνας, είναι αδύνατο να προσδιοριστεί η ηλικία ή το φύλο των μωρών που βρέθηκαν παγωμένα, καθώς και οι πιθανοί δεσμοί μεταξύ τους ή με τη γυναίκα που κρατείται από την αστυνομία.

«Είναι δύσκολο σε αυτό το στάδιο να δοθούν λεπτομέρειες», επέμεινε η Hélène Mourges, προσθέτοντας ότι «λήφθηκαν δείγματα» για να μάθουν περισσότερα για τα δύο παιδιά. 

«Η αυτοψία θα μας πει περισσότερα», πρόσθεσε ο εισαγγελέας, διευκρινίζοντας ότι θα μπορούσε να γίνει μόνο εντός «ορισμένου χρόνου», «γιατί έχουν ληφθεί όλες οι προφυλάξεις για τη διατήρηση όλων των επιστημονικών στοιχείων».

Η σχέση του ατόμου που κάλεσε την αστυνομία με τη γυναίκα που κρατείται δεν διευκρινίστηκε από την εισαγγελία.

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καρπεντράς ανακοίνωσε ότι θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον φάκελο αυτό το πρωί της Παρασκευής, με δελτίο τύπου.

https://www.bfmtv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom