Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Θρίλερ στα Πετράλωνα με την εξαφάνιση ευκατάστατης γυναίκας! - Η γειτόνισσα που “σήκωνε” χρήματα από τον λογαριασμό της (φωτο & βίντεο)


- Η Έλενα Ολτερσντόρφ από την Ουκρανία είχε κληρονομήσει μεγάλη περιουσία από τον Έλληνα σύζυγο της
- Μετά τον χαμό του, το 2014, η 50χρονη είχε εμφανίσει ψυχολογικά προβλήματα
- Πριν από περίπου ένα χρόνο, είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της
- Στις 11 Ιουνίου, διαπιστώνεται η εξαφάνιση της Έλενας και μάλιστα από την γειτόνισσα και φίλη της
- Σημαντικές λεπτομέρειες για την υπόθεση αποκάλυψε η εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο EpsilonΘρίλερ στα Πετράλωνα με την εξαφάνιση μια ευκατάστατης γυναίκας από την Ουκρανία, η οποία είχε κληρονομήσει από τον Έλληνα σύζυγο της – απεβίωσε το 2014 – μεγάλη περιουσία.

Το μυστήριο της εξαφάνισης περιπλέκεται, όταν πια διαπιστώνεται πως μια γειτόνισσα στην ίδια πολυκατοικία και φίλη της εξαφανισμένης γυναίκας, άρχισε να “σηκώνει” χρήματα από το λογαριασμό της 50χρονης.

Ήδη η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Ασφάλειας Αθηνών, ενώ το διαμέρισμα της 50χρονης γυναίκας, ερεύνησε σπιθαμή προς σπιθαμή κλιμάκιο των Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. σε μια προσπάθεια να βρουν στοιχεία ή ενδείξεις που να συνηγορούν στο ενδεχόμενο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και όσα μετέδωσε η εκπομπή "Tatiana Live" της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon, τέτοια στοιχεία στο διαμέρισμα της εύπορης από την πλευρά του συζύγου της Ουκρανής, δεν βρέθηκαν.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί πήραν το αυτοκίνητο της εξαφανισμένης γυναίκας προκειμένου να ερευνηθεί σπιθαμή προς σπιθαμή στους ειδικούς θαλάμους που διαθέτουν τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Η Έλενα Ολτερσντόρφ, η οποία είχε παντρευτεί το 2009 τον αγαπημένο της, που ήταν ευκατάστατος και απεβίωσε το 2014 από ανίατη ασθένεια, φέρεται έκτοτε να είχε εμφανίσει ψυχολογικά προβλήματα, ίσως λόγω του χαμού του συζύγου της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν από περίπου ένα χρόνο, προσπάθησε να δώσει τέλος στην ζωή της, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς την πρόλαβε -στην κυριολεξία στο παρά πέντε- η γειτόνισσα της και φίλη της με την βοήθεια του γιου της.

Έκτοτε φαίνεται πως η φιλία των δυο γυναικών έγινε πιο δυνατή και “δέθηκε” με εμπιστοσύνη, τουλάχιστον από την πλευρά της 50χρονης.

Η εξαφάνιση
Έπειτα από αυτό το περιστατικό, η 50χρονη από την Ουκρανία, έδωσε την τραπεζική της κάρτα στην γειτόνισσα και φίλη της στην ίδια πολυκατοικία, προκειμένου να διευθετήσει τις οικονομικές της εκκρεμότητες, λογαριασμούς κλπ, όταν η 50χρονη έφευγε για την πατρίδα της, όπου επισκέπτονταν την μητέρα της.

Στις 11 Ιουνίου, διαπιστώνεται η εξαφάνιση της Έλενας και μάλιστα από την ίδια της την φίλη, η οποία απευθύνθηκε στην Αστυνομία, πλην όμως και επειδή δεν ήταν συγγενείς δεν ήταν δυνατόν να δηλωθεί επίσημα στις Αρχές η εξαφάνιση της 50χρονης γυναίκας.
Επίσημα η εξαφάνιση της Έλενας Ολτερσντόρφ δηλώνεται στις 8 Ιουλίου από την μητέρα της, η οποία φθάνει εσπευσμένα στην Αθήνα. Παράλληλα, από τις άμεσες έρευνες της Ασφάλειας, διαπιστώνεται πως ακόμα και μετά τις 11 Ιουνίου γίνονται αναλήψεις χρημάτων από το λογαριασμό της 50χρονης αλλά και αγορές συνολικού ύψους 15.000 ευρώ.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και η μητέρα της εξαφανισθείσας, ενώ από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώνεται πως οι αγορές και οι αναλήψεις των χρημάτων γίνονται, από την φίλη της Έλενας αλλά και το γιο της, κάτι που παραδέχονται και οι ίδιοι σε μια πρώτη κατάθεση που έδωσαν στην Ασφάλεια.
Οι αστυνομικοί που ερευνούν αυτή την περίεργη υπόθεση που συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά του θρίλερ, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της αυτοκτονίας, με δεδομένο το γεγονός πως η 50χρονη γυναίκα είχε προσπαθήσει πριν από περίπου ένα χρόνο, να βάλει τέλος στην ζωή της.

Βέβαια, δεν είναι δυνατόν να βγει από το “μικροσκόπιο” των ερευνών, η εκδοχή ακόμα και της δολοφονίας, καθώς οι αστυνομικοί δεν έχουν κανένα στοιχείο στα χέρια τους για την τύχη της 50χρονης γυναίκας.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: TATIANA LIVE

Δεν υπάρχουν σχόλια: