Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Γιατί η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκάλεσε ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ τον Αλέξη Τσίπρα; (βίντεο)


Σκληρή κριτική,που ξεπερνάει τα όρια της ευπρέπειας,άσκησε  στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην σύντροφός του,κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ.Στο επάνω βίντεο το απόσπασμα που τον αποκαλεί ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ
Ολόκληρη η συνέντευξη στο κάτω βίντεο


«Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι που έχουν τιμή και αξιοπρέπεια δεν λένε άλλα και πιστεύουν άλλα. Άκουγα τις προάλλες τον λόγο του κ.Τσίπρα όταν πήγε στην ΕΥΔΑΠ που έλεγε θα περάσουν πάνω από τα πτώματά μας αυτοί που θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν την ΕΥΔΑΠ. Όταν το έχεις πει αυτό, ε, πρέπει πραγματικά, να είσαι εντελώς ξεφτιλισμένος. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη για να φτάνεις να υπογράφεις την ιδιωτικοποίηση αυτή. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη», είπε χαρακτηριστικά η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε, ούτε τώρα αποδέχομαι βέβαια το παραμύθι που λέει: «το καημένο το παιδί, τόσο μπορούσε. Δεν μπόραγε, όπως λέμε», δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα.

Η κ.Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε: «Είναι ψέμα ότι δεν μπορούσε, είναι ψέμα ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Κάποιοι απλώς επέλεξαν να κάνουν τη δική τους ροπή και λαγνεία για την εξουσία, να την μετατρέψουν σε ένα σενάριο αδιεξόδου και μονόδρομου».

«Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν άλλες επιλογές και υπάρχουν άλλες επιλογές», τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: