Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Και δεύτερο διαζύγιο στη Super League: Χαιρέτησε και ο Χάβος τον Αστέρα Τρίπολης!


Πριν καλά καλά ολοκληρωθούν τρεις αγωνιστικές από την έναρξη της Superleague ένα δεύτερο διαζύγιο ήρθε να προστεθεί σ' αυτό του Δέλλα με τον Ατρόμητο.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης
αποτελεί πλέον ο Μάκης Χάβος, μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας (τρεις ήττες) στο πρωτάθλημα.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος, Δημήτρης Μπάκος, και Νίκος Γαλανόπουλος (τεχνικός διευθυντής) ανακοίνωσαν τη συγκεκριμένη εξέλιξη στους παίκτες των Αρκάδων σήμερα το μεσημέρι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αστέρα:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κύριο Μάκη Χάβο. Ο Έλληνας προπονητής καθοδήγησε τον ΑΣΤΕΡΑ σε 9 αγώνες πρωταθλήματος τις σεζόν 2015-2016 και 2016-2017.

Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ευχαριστούν τον Μάκη Χάβο και του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Η δήλωση του Μάκη Χάβου:

"Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση και το προσωπικό του ΑΣΤΕΡΑ για τη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι στο σύλλογο κάθε καλό για το μέλλον."

Δυστυχώς για το ποδοσφαιρικό μας γίγνεσθαι επαναλαμβάνεται το ρητό που λέει "αφού δεν μπορείς ν' αλλάξεις ολόκληρη ομάδα,αλλάζεις προπονητή" και είναι άγνωστο πόσες φορές θα επαναληφθεί ως το τέλος της περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom