Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Άννα που εξαφανίστηκε από την Θεσσαλονίκη


Έχουν τρελλαθεί από την αγωνία τους οι γονείς της Άννας που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 8/9/2016, από τον Περιστερώνα Θεσσαλονίκης.

Η Άννα Τ. είναι 16,5 ετών, έχει ύψος 1,69 μ., ζυγίζει 60 κιλά,
έχει καστανά σκούρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σορτς, καφτάνι και καλοκαιρινές παντόφλες. Επίσης φοράει σκουλαρίκι στο δεξί μέρος της μύτης.

Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε μόλις σήμερα (27/9/2016) έγκριση από τις αστυνομικές αρχές για την δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Να σημειωθεί ότι φίλη της κοπέλας επικοινώνησε με το volvipress.gr και ενημέρωσε πως την ημέρα της εξαφάνισης η 16χρονη είπε πως θα πήγαινε στην Θεσσαλονίκη και θα γυρνούσε, κάτι που δεν έγινε τελικά.

Τόνισε μάλιστα, πως η 16χρονη έχει διαγράψει τον λογαριασμό της στο facebook και έχει κλειστό το κινητό της τηλέφωνο. Όποιος διαθέτει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην επιχείρηση εντοπισμού της, μπορεί να καλέσει είτε στο 210-6476280 είτε στο 11-56.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom