Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Θεαματική κωλοτούμπα από τη Θεανώ Φωτίου μετά τη θύελλα των αντιδράσεων (βίντεο)

Κουκούτσι μυαλό ή σκόπιμες φωτοβολίδες;

Ως γνωστόν θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις της Θεανώς Φωτίου για τους δημοσίους υπαλλήλους,η οποία αναφερόμενη στην εμπειρία της από το υπουργείο Εργασίας είπε ότι οι περισσότεροι υπάλληλοι δεν κάνουν τίποτα και την υπονομεύουν. 

Το μεσημέρι και μετά τις αντιδράσεις των εργαζομένων στο υπουργείο η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακάλεσε όσα είχε πει με μια θεαματική κωλοτούμπα γράφοντας:"Η εμπειρία μου τους 18 μήνες που βρίσκομαι στο Υπουργείο και συνεργάζομαι καθημερινά με το προσωπικό των υπηρεσιών της Πρόνοιας είναι ιδιαίτερα θετική και αποδοτική".

Δείτε το βίντεο του ALPHA.


Διαβάστε ολόκληρη τη θεαματική κωλοτούμπα που έκανε με ανάρτηση στη σελίδα της στο fb


Μια απάντηση που όφειλα να δώσω στην Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Εργασίας:

Λυπάμαι για τις καταγγελίες της Ομοσπονδίας, η οποία πήρε απόφαση βασιζόμενη σε στοιχεία αποσπασματικά από το διαδίκτυο και δεν θέλησε να συναντηθεί μαζί μου, παρά τη σχετική μου πρόταση, μόλις πληροφορήθηκα την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ.

Η εμπειρία μου τους 18 μήνες που βρίσκομαι στο Υπουργείο και συνεργάζομαι καθημερινά με το προσωπικό των υπηρεσιών της Πρόνοιας είναι ιδιαίτερα θετική και αποδοτική.

Αυτή η συνεργασία έχει δώσει και δίνει πολλούς καρπούς στο πρόγραμμα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, στο σχεδιασμό του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, στο ΤΕΒΑ, στην προστασία ΑμεΑ, ηλικιωμένων και παιδιών και σε πολλές νομοθετικές πρωτοβουλίες.

Όσον αφορά τις «φήμες» που «με εμφανίζουν ως εμπνεύστρια νέων Ειδικών Γραμματειών χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες», οι συντάκτες της ανακοίνωσης της ΟΣΥΠΕ κάνουν λάθος. Δεν πρόκειται για φήμες, αλλά για νομοθετική πρωτοβουλία που αφορά στη δημιουργία Ειδικής Γραμματείας Ρομά (άρθρα 40-45 του νομοσχεδίου για την Κοινωνική Οικονομία).

Εκεί περιγράφονται επακριβώς οι αρμοδιότητες της Ειδικής Γραμματείας και δεν προβλέπονται θέσεις μετακλητών υπαλλήλων (ειδικών συμβούλων ή ειδικών συνεργατών), αντίθετα προβλέπεται ότι η υπηρεσία της Ειδικής Γραμματείας θα στελεχωθεί από το δυναμικό του Υπουργείου και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.

Οι συντάκτες της ανακοίνωσης θα ήταν εύκολο να το πληροφορηθούν από εμένα προσωπικά, ώστε να μη εκτίθενται οι ίδιοι και να μην εκθέτουν το συνδικαλιστικό όργανο των υπαλλήλων του Υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom