Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Τη φρίκη στα χέρια 55χρονου ζούσε μία 14χρονη στη Λάρισα


Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός 55χρονου έζησε για περισσότερες από δύο εβδομάδες μια 14χρονη στη Λάρισα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 55χρονος απήγαγε την ανήλικη
από τα μέσα Αυγούστου και την «φυλάκισε» σε διαμέρισμα της πόλης. Ο άντρας δεν δίστασε να βιάσει την 14χρονη, ενώ οι αρρωστημένες του πράξεις δεν σταμάτησαν εκεί καθώς εξώθησε στην πορνεία την ανήλικη.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως τουλάχιστον τέσσερα άτομα πλήρωσαν τον 55χρονο για να κακοποιήσουν σεξουαλικά το 14χρονο κορίτσι.

Ο εφιάλτης της ανήλικης έληξε μετά από έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 55χρονο και έναν 56χρονο που φέρεται ότι τον βοήθησε να απαγάγει το κορίτσι. Επίσης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ανδρών που κατηγορούνται για βιασμό σε βάρος της 14χρονης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

«Συνελήφθη χθες (31-08-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης κατακράτησης και του βιασμού σε βάρος 14χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 55χρονος, από τα μέσα Αυγούστου του τρέχοντος έτους, κρατούσε παρά τη θέληση της την ανήλικη σε διαμέρισμα στη Λάρισα και την εξωθούσε στην πορνεία, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σήμερα (01-09-2016) το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, 56χρονος ημεδαπός, συνεργός του 55χρονου, κατηγορούμενος για απλή συνέργεια στο αδίκημα της μαστροπείας και αρπαγή ανηλίκου.

Επιπλέον, η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει τέσσερα ακόμα άτομα, τρεις ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, που κατηγορούνται για βιασμό σε βάρος της 14χρονης ημεδαπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας».
http://www.larissanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom