Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Μας... γκάστρωσαν με τις τηλεοπτικές άδειες - Πως και πότε θα μάθουμε τους 4 καναλάρχες - LIVE οι εξελίξεις


- Τι θα γίνει πριν ανοίξουν οι πόρτες της Γ.Γ. Ενημέρωσης 
- Ποιός θα ανακοινώσει ποιοί πήραν τις 4 τηλεοπτικές άδειες
- Τα μάτια όλων στραμμένα στις πύλες του κτιρίου της Γ.Γ.Ε.
- Η διαδικασία ξεπέρασε τις 50 ώρες και στους "έγκλειστους" έφεραν και μεσημεριανό

Η ώρα που πολλοί περίμεναν, κυρίως οι εργαζόμενοι στα κανάλια, έχει φτάσει.
Οι πόρτες της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης θα ανοίξουν από λεπτό σε λεπτό και θα βγουν οι νέοι κάτοχοι των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

Η δημοπρασία που ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τρίτης (30.08.2016) ολοκληρώνεται και από σήμερα ξεκινάει μια ακόμη πιο δύσκολη περίοδος, αφού είναι βέβαιο πως οι "χαμένοι" δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Οι πληροφορίες, οι οποίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο και δεν μπορούν πλήρως να επιβεβαιωθούν λένε ότι παίζεται σκληρό πόκερ ειδικά για την τέταρτη και τελευταία άδεια. Κι αυτό, γιατί το τίμημα προφανώς πρέπει να έχει ανέβει πολύ και κανείς από τους 8 υποψηφίους δεν γνωρίζει ποιος είναι ο κάτοχος των πρώτων τριών.

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ live blog του newsit.gr

  Νεότερα...
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα συνταχθεί το πρακτικό που θα υπογράψουν οι επιχειρηματίες που έχουν κατοχυρώσει μία άδεια και θα ενημερωθεί ο γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, ο οποίος θα προσέλθει στα γραφεία της ΓΓΕΕ. Αφού ενημερωθεί για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ενημερώσει τον Τύπο.
  Αμάν! Ήρθε το βαν...
Και λίγο μετά τις 14:30 έφτασε και το βαν με το φαγητό... Που σημαίνει πως θα γίνει διάλειμμα στη δημοπρασία για την 4η άδεια για να φάνε οι συμμετέχοντες. Και όλα δείχνουν πως έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας...




  Αλέξης Τσίπρας: Κρίσιμοι οι επόμενοι μήνες
«Φέτος βρισκόμαστε σε μια καμπή και οι επόμενοι μήνες είναι οι πιο κρίσιμοι, γιατί ακριβώς θα σηματοδοτήσουν τη στροφή της οικονομίας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης», τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, ενόψει των εγκαινίων και της επίσκεψής του στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε περισσότερα εδώ
  Αλλαγή φρουράς!
Η διαδικασία έχει ξεπεράσει 50 και πλέον ακούγεται όλο και περισσότερο ότι δεν θα τελειώσει άμεσα αλλά το πιθανότερο είναι να τραβήξει ως τουλάχιστον το απόγευμα της Πέμπτης. Η μόνη... κινητικότητα που παρατηρείται είναι αυτή με την αλλαγή φρουράς των αστυνομικών!

  Σβίγγου στον ΣΚΑΙ: Αν ο νόμος κηρυχθεί αντισυνταγματικός δεν θα εφαρμοσθεί
  Περιμενοντας τους καναλάρχες δείτε την ολική έκλειψη Ηλίου
Δεν είναι ορατή στην χώρα μας αλλά  ΕΔΩ μπορείτε να την απολαύσετε
  Όλοι γνωρίζουν ότι θα δοθούν άδειες για θεματικούς και περιφερειακούς σταθμούς
Ξυδάκης στον ΣΚΑΙ: Για 27 χρόνια υπήρχε αταξία. Αλλάζει το επικοινωνιακό τοπίο παγκοσμίως. Όλοι γνωρίζουν ότι θα δοθούν άδειες για θεματικούς και περιφερειακούς σταθμούς. Αρχίζει να μπαίνει μια τάξη με αντικειμενικά κριτήρια. 
  Επιμένει στο... μαύρο η Όλγα Γεροβασίλη
Για 90 μέρες μάξιμουμ έκανε λόγο και σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο. Είπε για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει αφού ολοκληρωθεί η δημοπρασία των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών: "Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών του διαγωνισμού, θα υπάρξει μια περίοδος προσαρμογής όσων αδειοδοτηθούν, ούτως ώστε να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις των όρων του διαγωνισμού. Όσον αφορά, δηλαδή, την ποιότητα του προγράμματος, τον αριθμό αλλά και τις ειδικότητες των εργαζομένων, μια σειρά όρων που υπάρχουν στον διαγωνισμό. Χρειάζεται μια περίοδος προσαρμογής σε αυτό, είτε κάποιος είναι παλιός είτε καινούργιος που θα έχει πάρει τηλεοπτική άδεια. (...)

θα υπάρξει ένα διάστημα, που έχει κοινοποιηθεί ότι θα είναι περίπου 90 μέρες στο μάξιμουμ, προκειμένου να γίνει αυτό. Στη συνέχεια, το σήμα θα μεταφέρεται μέσω της DIGEA, στην προκειμένη περίπτωση, μόνο για τους σταθμούς που θα έχουν αδειοδοτηθεί.
  Γιορτάζω, γιορτάζω μ' ακούτε που το φωνάζω...
Κι ενώ η αγωνία για τις τηλεοπτικές άδειες είχε κορυφωθεί το βράδυ της Τετάρτης, όλα τα μεγάλα ονόματα του ΣΚΑΪ βγήκαν να διασκεδάσουν μαζί με τον ιδιοκτήτη του καναλιού, Γιάννη Αλαφούζο...
  Αποτέλεσμα έκπληξη;
Σήμερα το απόγευμα, ίσως και νωρίτερα, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης με το αποτέλεσμα της δημοπρασίας σύμφωνα με φήμες, εκτιμήσεις και πληροφορίες να είναι έκπληξη, αφού από τα υπάρχοντα κανάλια μόνο 1 θα είναι μέσα στις 4 άδειες πανελλαδικής εμβέλειας. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom