Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Δεν επιστρέφει ο ΠΑΟ για να συνεχιστεί το ματς με τον Ολυμπιακό - Δεν βλέπει πρόβλημα με τον Χουάνκαρ ο γιατρός

Εξέταση σε νοσοκομείο ζητά ο Παναθηναϊκός

Μετά από διαβουλεύσεις, οι Ιταλοί διαιτητές που δεν είχαν εικόνα από το συμβάν ζήτησαν να επιστρέψουν οι ομάδες - Παραμένει στο γήπεδο ο Χουάνκαρ και στα αποδυτήρια ο ΠΑΟ.

Το μεγάλο ντέρμπι της Super League 1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» παραμένει στον αέρα, καθώς παρά την ξεκάθαρη θέση που φαίνεται ότι πήρε ο Ιταλός διαιτητής Μαρέσκα κατά τη διάρκεια της ωριαίας διακοπής μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ, ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να βρίσκεται στα αποδυτήρια ζητώντας τη μεταφορά του αθλητή για να εξεταστεί σε νοσοκομείο αφού ο διαιτητής του αγώνα δεν διαπιστώνει πρόβλημα.
Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από το «Γ. Καραϊσκάκης» ΕΔΩ.


Υπενθυμίζουμε ότι δευτερόλεπτα μετά την ισοφάριση του Ολυμπιακού κι ενώ το μομέντουμ ήταν με τους ερυθρόλευκους ήρθε το σοκ της διακοπής!

Με τον Γιοβάνοβιτς να έχει σηκώσει 4 παίκτες για ζέσταμα, ξαφνικά όλοι τους έπιασαν τα αυτιά τους με τον Χουάνκαρ να σωριάζεται στο έδαφος.

Οι υπόλοιποι έδειχναν να υποφέρουν αλλά ο Ισπανός έμοιαζε πιο σοβαρά απ' όλους και μεταφέρθηκε μετά από πέντε λεπτά με φορείο στα αποδυτήρια.
Σχεδόν αμέσως ακολούθησαν και οι υπόλοιποι παίκτες και τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟ και μετά από λίγο βρέθηκαν εκεί και οι διαιτητές.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήταν οι μόνοι που παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο αδυνατώντας να πιστέψουν ότι όλο αυτό είχε συμβεί αμέσως μετά την ισοφάριση της ομάδας τους, αλλά αποχώρησαν κι αυτοί μετά από μισή ώρα.

Οι πρώτες πληροφορίες που ήρθαν από τα αποδυτήρια ανέφεραν πως οι Ιταλός διαιτητής (αλλά και οι βοηθοί του) τόνισε στους εκπροσώπους των δύο ομάδων ότι «δεν έπεσε κάτι στην αντίληψη του και για τον ίδιο πρέπει να συνεχιστεί το ματς, αν ο Παναθηναϊκός εμμένει να μην βγει είναι θέμα δικό του».

Από την πλευρά των πράσινων αρχικά προέκυψε η διαρροή ότι ο Χουάνκαρ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο αυτό αποδείχθηκε ότι δεν είχε συμβεί ποτέ με τον Ισπανό μπακ να παραμένει στα αποδυτήρια και τον Μαρέσκα να ξεκαθαρίζει προς τους πράσινους: «προσκομίστε χαρτί ή βεβαίωση ότι δεν μπορεί να συνεχίσει ο ποδοσφαιριστής για να διακοπεί ο αγώνας αλλιώς βγείτε στο γήπεδο».

Ο γιατρός του αγώνα, που όπως ορίζει ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου είναι ο μοναδικός αρμόδιος για να αποφανθεί αν ένας ποδοσφαιριστής είναι σε θέση να αγωνιστεί ή όχι, δεν έδωσε κάποια τέτοια βεβαίωση και αυτό άλλαξε τα δεδομένα.

Ολυμπιακός: «Θα ξέρουμε σε 10 λεπτά, προστατεύστε την ομάδα»
Στις 21:30, περίπου 40 λεπτά από τη διακοπή του αγώνα, από τα μεγάφωνα του γηπέδου υπήρξε η ακόλουθη ενημέρωση: «Φίλαθλοι σε δέκα λεπτά περίπου θα σας ενημερώσουμε για τις οριστικές εξελίξεις. Σας παρακαλούμε προστατεύστε την ομάδα μας». Κι αυτή ήταν η πρώτη ένδειξη ότι ο αγώνας μπορεί και να συνεχιστεί κάτι που επιβεβαιώθηκε μετά από 15 λεπτά περίπου...

Λίγο μετά τις 21:45 έγινε γνωστό ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί, καθώς ο διαιτητής έδωση εντολή οι 22 ποδοσφαιριστές να μπουν ξανά στο γήπεδο, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο και πλέον περιμένουμε να δούμε αν θα εμφανιστεί και ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά του γιατρού
Στις 22:10 κι ενώ ο Παναθηναϊκός διέρρευσε ότι ο γιατρός του αγώνα άλλαξε την αρχική του γνωμάτευση, οι πράσινοι ενημέρωσαν ότι ο Χουάνκαρ ζαλίζεται και δεν ακούει καλά και ζήτησαν τη διακωμιδή του σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις δείχνοντας με τη στάση τους ότι δεν θα επιστρέψουν στο γήπεδο.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ζήτησαν από τον γιατρό του αγώνα να τους δώσει γραπτώς τη γνωμάτευση του, σύμφωνα με την οποία ο Χουάνκαρ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ξεκαθαρίζοντας πως θα κινηθούν νομικά εναντίον του.

Επίσης ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο twiiter φωτογραφία του κ. Γώγου (ο γιατρός του αγώνα) δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά κι από την τιμητική πλακέτα που του είχε απονείμει τον περασμένο Ιούνιο ο σύνδεσμος βετεράνων του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom