Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Φλώρινα: Άμορφη μάζα σιδερικών το αυτοκίνητο από τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς (φωτο & βίντεο)


Σε μία άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το αυτοκίνητο που επέβαιναν ο 25χρονος και ο 80χρονος που έχασαν την ζωή τους, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (15/10) στη συμβολή των οδών Βογατσικού με Γρεβενών, στην Φλώρινα.

Το ατύχημα συνέβη στις 06:00 το πρωί όταν το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη που βρίσκεται τοποθετημένο στη συμβολή των οδών Γρεβενών και Βογατσικό.

Από την πυροσβεστική υπηρεσία Φλώρινας ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ο 25χρονος οδηγός και ο 80χρονος συνοδηγός, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας.

Στο σημείο επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος νωρίτερα είχε κλέψει το όχημα από γιατρό της περιοχής, ο οποίος εκείνη την ώρα μαζί με τον 80χρονο πήγαιναν σε Ιερό Ναό της περιοχής μας προκειμένου να ψάλλουν καθώς ήταν και οι δύο ψάλτες, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο 80χρονος δεν πρόλαβε να κατέβει από το όχημα με συνέπεια να βρίσκεται μαζί με τον 25χρονο. 

Στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη ο 25χρονος ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στο άγαλμα του Ρώσου Στρατιώτη και να χάσουν επιτόπου και οι δύο τη ζωή τους.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom