Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Συνελήφθη 64χρονη στο Παλαιό Ψυχικό γόνος μεγάλης αθηναϊκής οικογένειας και πρώην σύζυγος γνωστού δημοσιογράφου


Συνελήφθη στο Παλαιό Ψυχικό 64χρονη επιχειρηματίας, γόνος μεγάλης αθηναϊκής οικογένειας και πρώην σύζυγος γνωστού τηλεοπτικού δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η σύλληψη της 64χρονης, έγινε πριν λίγες ώρες στο Παλαιό Ψυχικό, την ώρα που διέσχιζε την οδό Διαμαντοπούλου από κλιμάκιο αστυνομικών του Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για 22 ανεκτέλεστες καταδικαστικές αποφάσεις για αδικήματα που αφορούν σε: Παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη καταβολή εργατικών εισφορών με συνολική ποινή φυλάκισης 24 έτη και 11 μήνες και συνολική χρηματική ποινή 38.800 ευρώ.

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά σημειώματα της αστυνομίας: «Η ανωτέρω συλληφθείσα τυγχάνει επιχειρηματίας (αναφέρεται το αντικείμενο) στην περιοχή των Αθηνών εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της εν λόγω επιχείρησης, δεν κατέβαλλε έγκαιρα τις δεδουλευμένες αποδοχές των υπαλλήλων καθώς και τις προβλεπόμενες εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς ΙΚΑ και εισφορές ασφάλισης των εργαζομένων. 

Η συλληφθείσα αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα».

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom