Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Πύλος: Αίσιο τέλος για το 2χρονο αγοράκι που απήγαγε ο πατέρας του, βρέθηκε στο Διβάρι


Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για το δίχρονο αγοράκι που είχε απαγάγει ο πατέρας του και για τον οποίο έχει εκδοθεί Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Η υπόθεση έληξε το μεσημέρι της Τρίτης (10/10) όταν αστυνομικοί εντόπισαν πατέρα και γιο στην παραλία του Διβαριού στην Πύλο.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, ο 40χρονος πατέρας συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου και το μεσημέρι της Τετάρτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί σήμερα, Παρασκευή. Το παιδί είναι καλά στην υγεία του και έχει παραδοθεί στη μητέρα του.

Η εξαφάνιση του παιδιού δηλώθηκε στις 26 Αυγούστου από την Αθήνα και στις 5 Οκτωβρίου με εισαγγελική εντολή εκδόθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» Amber Alert για γονική αρπαγή του δύο ετών αγοριού.

Καθώς ο πατέρας είχε καταγωγή από χωριό της Πυλίας στη Μεσσηνία, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τους αστυνομικούς στην περιοχή, ενώ έγινε έρευνα στο σπίτι του πατέρα και αναζητήσεις για το αυτοκίνητό του.

Τελικά, το μεσημέρι της Τρίτης αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο στο Διβάρι και τον πατέρα με το γιο να κάνουν βόλτα στην παραλία.

Σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού», αναφερόταν ότι στις 26/8/2023 ο πατέρας του αγοριού προέβη σε αρπαγή του από περιοχή της Αθήνας, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση και έκτοτε αγνοούνταν. 

Επίσης, αναφερόταν ότι κατόπιν εισαγγελικής εντολής προχώρησαν στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Πάντως, ο 40χρονος πατέρας είχε αναρτήσει απάντησή του στη σελίδα του «Χαμόγελου του Παιδιού», όπου εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην εν λόγω πράξη και τόνιζε ότι είχε ζητήσει βοήθεια, αλλά κανείς δεν ανταποκρίθηκε.

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom