Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Βόλος: Φορτηγό χτύπησε νεαρό άνδρα με μηχανάκι και τον εγκατέλειψε - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 21χρονος


Μάχη ζωής δίνει ένας 21χρονος στο Βόλο, ο οποίος χτυπήθηκε από φορτηγό σε τροχαίο, αλλά ο οδηγός του εν λόγω οχήματος τον εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένο στο δρόμο και έφυγε αφήνοντας μάλιστα στο σημείο τη νταλίκα.

Την υπόθεση του τροχαίου και της εγκατάλειψης του θύματος έφερε στην επιφάνεια το TheNewspaper.gr, που ανάφερε ότι ο 21χρονος Δημήτρης δίνει σκληρή μάχη εδώ και τρία εικοσιτετράωρα για να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου μετά από το χτύπημα που δέχτηκε από φορτηγό οδηγώντας τη μηχανή του.

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Τρίτης (17.10.2023). Ο νεαρός άνδρας περίπου στις 20:00 το βράδυ παρασύρθηκε με το μηχανάκι που οδηγούσε από φορτηγό στη γέφυρα της Λαχαναγοράς στο Διμήνι, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.

Η σύγκρουση ήταν μετωπική και ιδιαίτερα σφοδρή με αποτέλεσμα ο 21χρονος να τραυματιστεί σοβαρά και να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά τραύματα στο σώμα του.

Ο οδηγός του φορτηγού, εγκατέλειψε τον 21χρονο Δημήτρη αιμόφυρτο στον δρόμο αλλά και το ίδιο του το φορτηγό και τράπηκε σε φυγή, ενώ ακόμα δεν έχει εμφανιστεί για να παραδοθεί στις Αρχές.

Οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν το νεαρό άνδρα  στη ζωή.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom