Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Κακοκαιρία Daniel: Συλλήψεις για πλιάτσικο σε Βόλο και Τρίκαλα - Έκλεψαν από ηλεκτρικές συσκευές μέχρι κρεβάτι


Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 4 συλλήψεις για το πλιάτσικο που σημειώθηκε σε πλημμυρισμένες γειτονιές στον Βόλο και τα Τρίκαλα…

Οι συλλήψεις για πλιάτσικο σε Βόλο και Τρίκαλα, δείχνουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στις περιοχές που χτυπήθηκαν ανελέητα από την κακοκαιρία Daniel. 

Με απελπισμένους κατοίκους να προσπαθούν να στήσουν ξανά τις ζωές τους και να έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμα και ασυνείδητους που επισκέπτονται πλημμυρισμένες γειτονιές, όχι για βοήθεια αλλά για να κλέψουν. 

Η ανασφάλεια κυριαρχεί και η οργή είναι διάχυτη για τα όσα συμβαίνουν.

Συνελήφθησαν 4 άτομα, σε Βόλο και Τρίκαλα, για κλοπές στις πληγείσες περιοχές. Οι δράστες αφαίρεσαν, έξω από πλημμυρισμένα σπίτια, στην πρώτη περίπτωση 2 ηλεκτρικές συσκευές, και στη δεύτερη 1 κρεβάτι. 

Στον Βόλο, 43χρονη γυναίκα, η οποία είχε πληγεί από την κακοκαιρία, έβγαλε στο πεζοδρόμιο ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα προκειμένου να καθαρίσει το σπίτι, όταν οι δράστες της έκλεψαν το ψυγείο και την κουζίνα. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τους δύο δράστες και επέστρεψε στην ιδιοκτήτρια τα προσωπικά της αντικείμενα.

Όπως ανακοινώθηκε συνεχίζονται εντατικά οι περιπολίες των αστυνομικών στη Θεσσαλία, καθ’ όλο το 24ωρο, για την πρόληψη και αποτροπή περιστατικών κλοπών. 

«Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει εντατικά τις περιπολίες και τη δράση της για την προστασία των ιδιοκτησιών στις πληγείσες περιοχές, των οποίων οι κάτοχοι έχουν απομακρυνθεί ή αδυνατούν να τις προσεγγίσουν. Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθησαν, χθες (10-09-2023) σε Βόλο και Τρίκαλα, 4 άτομα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για περιστατικά κλοπών» αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom