Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Ηράκλειο: Της έκλεψαν το Ι.Χ. μπροστά... στα μάτια της! - Καρέ - καρέ οι κινήσεις του δράστη (βίντεο)


Απίστευτη περιπέτεια για γυναίκα στο Ηράκλειο - Βγήκε για λίγα λεπτά έξω από το μίνι μάρκετ για να κάνει τα ψώνια της, αφήνοντας το κλειδί πάνω στο αυτοκίνητο και είδε το όχημα να γίνεται καπνός, με έναν άγνωστο άνδρα στο τιμόνι και στη συνέχεια τράκαρε άλλα τρία Ι.Χ. - Τώρα η ασφαλιστική δεν καλύπτει τη ζημιά στο δικό της.

Μια απίστευτη περιπέτεια βίωσε πριν από λίγες ημέρες μια γυναίκα στο Ηράκλειο, η οποία είδε έναν άγνωστο άνδρα να μπαίνει στο αυτοκίνητό της (το οποίο η ίδια είχε αφήσει για λίγα λεπτά έξω από μίνι μάρκετ για να κάνει τα ψώνια της), να πατάει γκάζι και να γίνεται… καπνός!

Η κ. Βάσω Τσουκαλά η οποία είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών έκανε το… λάθος να ξεχάσει το κλειδί πάνω στο ΙΧ.

Το βίντεο που δημοσιεύει σήμερα αποκλειστικά το neakriti.gr δείχνει τον άνδρα να μπαίνει στο αυτοκίνητο και να φεύγει σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η κ. Τσουκαλά άναυδη βγαίνει στο κατώφλι του καταστήματος και βλέπει το αμάξι της να απομακρύνεται με έναν… άγνωστο άνθρωπο στο τιμόνι!

Λίγο αργότερα, όπως όλα δείχνουν, ευρισκόμενος υπό την επήρεια ουσιών, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε σύμφωνα με την γυναίκα, σε τρία σταθμευμένα αμάξια προκαλώντας τους σοβαρές ζημιές.

Σοβαρότατες, ωστόσο, ζημιές, υπέστη και το ίδιο το αυτοκίνητο της κ. Βάσως, όπως αποτυπώνεται ξεκάθαρα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το neakriti.gr!

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η κ. Βάσω η οποία ούτως ή άλλως βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, αποκάλυψε στο neakriti.gr ότι η ασφαλιστική εταιρεία δεν καλύπτει τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητό της.

Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και η υπόθεσή του παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της δίκης, διαπιστώθηκε ότι είναι τοξικοεξαρτημένος και υποχρεώθηκε να παρακολουθεί πρόγραμμα απεξάρτησης.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 26/9, λίγο μετά τις 5, στην ευρύτερη περιοχή του Γιόφυρου, στο Ηράκλειο.

Όπως μας εξήγησε η κ. Βάσω, ξενοδοχοϋπάλληλος στο επάγγελμα, βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση καθώς η ασφαλιστική δεν καλύπτει τις ζημιές στο δικό της αυτοκίνητο παρά μόνο αυτές που έγιναν στα αυτοκίνητα με τα οποία συγκρούστηκε ο άνδρας οδηγώντας το δικό της ΙΧ!

Δείτε το βίντεο:

https://www.neakriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom