Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Αθλια “κοράκια”: Εισπρακτική “άρπαξε” από πλημμυροπαθή στον Παλαμά Καρδίτσας τις 6.500 της αποζημίωσης! (βίντεο)

Καταγγελία του ηθοποιού Θανάση Βισκαδουράκη

Μια αδιανόητη και αισχρή συμπεριφορά εισπρακτικής εταιρείας κατήγγειλε ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή "Αταίριαστοι" στον ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι εισπρακτική άρπαξε από τον τραπεζικό λογαριασμό του πεθερού του, ο οποίος είναι κάτοικος του βουλιαγμένου κυριολεκτικά Παλαμά Καρδίτσας, τα 6.500 ευρώ που ήταν το χρηματικό βοήθημα για τους πλημμυροπαθείς!

Ενέργεια όχι μόνο ανάλγητη και απαράδεκτη, αλλά προδήλως παράνομη καθώς τα χρηματικά βοηθήματα στους πληγέντες από τις πλημμύρες ή τις φωτιές είναι ακατάσχετα.

Την καταγγελία παρακολουθούσε ζωντανά στο στούντιο ο Δημήτρης Τσιόδρας, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο οποίος παραδέχθηκε ότι τα ποσά αυτά είναι ακατάσχετα και δεν συμψηφίζονται και χαρακτήρισε το συμβάν “φάουλ”!

Η χλιαρή αυτή αντίδραση προφανώς και δεν μας εκπλήσσει. Το έδαφος για να μπορούν οι εισπρακτικές να περνάνε ελεύθερα τη θηλιά στο λαιμό των ανθρώπων το έχει στρώσει η κυβέρνηση που υπηρετεί παίρνοντας τη σκυτάλη από τις προηγούμενες.

https://www.imerodromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom