Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Γαλάτσι: Εφιαλτικές στιγμές για τον ιδιοκτήτη φούρνου - «Οι ληστές ανέβηκαν και στο σπίτι που ήταν η οικογένειά μου» (βίντεο)


Εφιαλτικές στιγμές έζησαν ο ιδιοκτήτης φούρνου και ο υπάλληλός του στο Γαλάτσι όταν ληστές εισέβαλαν στο κατάστημα που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της περιοχής. Ο κ. Παναγιώτης είναι ακόμα σε σοκ.

Όπως είπε ο ίδιος στον ΣΚΑΙ, «δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης πουθενά. Άρα το πιο πιθανό είναι να πήγαν στον ακάλυπτο και να περίμεναν επί 7 ώρες μέχρι να ανοίξει το κατάστημα».

Ο κ. Παναγιώτης περιέγραψε πώς τον πλησίασε ο ένας δράστης που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και του προέταξε το όπλο.

«Με έπιασε από τον λαιμό και με τράβηξε προς τα μέσα. Φώναξα τον συνεργάτη μου για να φύγει ή να κάνει κάτι, αλλά ήταν και δεύτερος που απειλούσε με κατσαβίδιΜας έδεσαν και μετά είδα ότι υπήρχε και τρίτο άτομο, επίσης με όπλο. Με ρώτησαν πού είναι το καταγραφικό και το ξήλωσαν. 

Στη συνέχεια με ρώτησαν πού είναι τα χρήματα και τα κλειδιά του σπιτιού, το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας. Έψαξαν περίπου 20 λεπτά στο διαμέρισμα. Με χαστούκισαν, αλλά στο μεταξύ είχα λυθεί. Δεν μπορούσα όμως να κάνω κάτι. Στο διαμέρισμα ήταν η σύζυγος και τα δύο παιδιά, αλλά δεν κατάλαβαν κάτι» τόνισε ο ιδιοκτήτης και πρόσθεσε:

«Μας έδωσαν και νερό να πιούμε μην πάθουμε κάτι. Ήταν επαγγελματίες. Και κάποια στιγμή μου είπαν «δεν πειράξαμε τα παιδιά σου». Μου πήραν τα χρήματα που είχα πάνω μου».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο του ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom