Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Σοβαρή καταγγελία στη Θεσ/κη: 12χρονη έσβησε τσιγάρο στο στήθος 13χρονης στην Ευκαρπία!


Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά βίας και επιθέσεων σε ανήλικους.Mία νέα καταγγελία για βία ανάμεσα σε ανήλικους βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όπως καταγγέλλει στο thestival.gr η μητέρα μίας 13χρονης, η κόρη της δέχτηκε επίθεση από μία 12χρονη το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, με τη 12χρονη να σβήνει στο στήθος της 13χρονης το τσιγάρο της.

Η οικογένεια της 13χρονης μαθήτριας υπέβαλε μήνυση για το περιστατικό στους γονείς και στο παιδί, ενώ έμαθαν από την Αστυνομία πως εκκρεμεί και άλλη μήνυση για το 12χρονο κορίτσι για ξυλοδαρμό

Όπως αναφέρει η καταγγελία της μητέρας, η 13χρονη κόρη της, είχε μία παρεξήγηση με μια φίλη της, η οποία με πρόσχημα πως θέλουν να μιλήσουν και να λύσουν ειρηνικά την παρεξήγηση της έδωσε ραντεβού.

Η 13χρονη μαθήτρια πήγε στο ραντεβού και δέχτηκε επίθεση με φωνές και ύβρεις από την 12χρονη και από άλλα πέντε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας που βρισκόταν εκεί, με αποκορύφωμα την πράξη της 12χρονης, όπως αναφέρει η καταγγελία, που έσβησε το τσιγάρο πάνω στο στήθος της 13χρονης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η μητέρα, η οικογένεια της 13χρονης μαθήτριας έκανε μήνυση για το περιστατικό στους γονείς και στο παιδί, ενώ έμαθαν από την Αστυνομία πως εκκρεμεί και άλλη μήνυση για το 12χρονο κορίτσι για ξυλοδαρμό που σημειώθηκε στις 06/09 σε άλλο κορίτσι της περιοχής.

Όπως αναφέρει η μητέρα της 13χρονης: «η κόρη μου δέχτηκε να την συναντήσει, μόλις έφτασε στο σημείο το κορίτσι ήταν εκεί με 5 παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και με ύβρεις, απειλές και φωνές επιτέθηκε στην κόρη μου και το αποκορύφωμα αυτού ήταν να σβήσει το τσιγάρο που κάπνιζε πάνω στο στήθος της κόρης μου.

Πράττοντας τα δέοντα ως γονείς κάνοντας μήνυση στους γονείς και στο παιδί μάθαμε από την αστυνομία πως εκκρεμεί και άλλη μήνυση για το 12χρονο κορίτσι για ξυλοδαρμό που έλαβε χώρα στις 6/09 σε ένα άλλο κορίτσι της περιοχής.

Μιλάμε για μαθητές του Γυμνασίου. Σας αναφέρω το περιστατικό για έναν και μόνο λόγο. Η πολιτεία, η κοινωνία που βαδίζει όταν τα παιδιά της ως μόνο όπλο τους έχουν το ξύλο και την βιοπραγία;».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της 13χρονης μετέβησαν χθες το απόγευμα στο ΑΤ Παύλου Μελά και κατήγγειλαν το περιστατικό.

https://www.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom