Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Προκλητικός ο Κασσελάκης: Η κα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη - Να είναι πιο προσεκτική (φωτο & βίντεο)

Η «επίσκεψη» σε Σχολείο με μαθητές ΑμεΑ, η «εξαφάνιση» της Δόμνας, το ακροβατικό του Στέφανου και η οργή του κόσμου

Ο πολιτικός πολιτισμός έχει πάει περίπατο επί Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο νέος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πέμπτη ημέρα στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ τα βάζει με μια ανάρτησή του με την υφυπουργό Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, αλλά και με τα ΜΜΕ.

Απαντώντας στο γεγονός ότι «εξαφάνισε» από την χθεσινή του επίσκεψη σε κέντρο ΑμεΑ την κα Μιχαηλίδου και μην λέγοντας κουβέντα για τα «ακροβατικά» που έκανε ενώπιον παιδιών με αναπηρία, ο κ. Κασσελάκης όχι μόνο δεν μετανιώνει αλλά κουνάει και το δάχτυλο.

Γράφει: 

«Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ. Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη. Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική. 

Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο. Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντράπηκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός».

Η «επίσκεψη», η «εξαφάνιση», το ακροβατικό και η οργή

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε την Τρίτη το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας – σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑμεΑ. Ωστόσο, στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στον λογαριασμό του φαίνεται πως επέλεξε να μπει σε μία από τις αίθουσες όχι περπατώντας αλλά μέσα από τα ειδικά κάγκελα που υπάρχουν στο σημείο.

Στην επίσκεψη ήταν παρούσα και υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, όμως στο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη η ίδια έχει εξαφανιστεί. 

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Στέφανος Κασσελάκης:

Η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέβασε στιγμιότυπα μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το σχολείο στα social media.

 

Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter

//

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom