Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Άρτα: «Μου επιτέθηκε πρώτος, ήθελε να με σκοτώσει», ισχυρίζεται ο 38χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του (βίντεο)


«Μου επιτέθηκε πρώτος με σκοπό να με σκοτώσει» φέρεται να ισχυρίστηκε ο 38χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον πατέρα του. Το θρίλερ στην Άρτα με την εξαφάνιση πατέρα και γιου, έληξε σήμερα με τραγικό τρόπο, καθώς ο γιος εντοπίστηκε ζωντανός στην Άνω Σεργούλα Φωκίδας, ενώ ο 65χρονος πατέρας του βρέθηκε νεκρός, σε πολύ κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 38χρονος γιος ισχυρίζεται ότι του επιτέθηκε πρώτος ο πατέρας του, όταν τον παρέλαβε από το νοσοκομείο της Λαμίας. «Μου επιτέθηκε πρώτος με σκοπό να με σκοτώσει με τα χέρια του κι εγώ αντιστάθηκα. Πήρα πέτρες που βρήκα στο βουνό και άρχισα να τον χτυπώ στο κεφάλι», φέρεται να είπε ο 38χρονος στους αστυνομικούς.

Τα ίχνη των δύο ανδρών είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη, στην διαδρομή από την Λαμία προς την Άρτα. Ο 38χρονος εντοπίστηκε σε ένα μαντρί στην Άνω Σεργούλα στην ορεινή Φωκίδα, το μεσημέρι της Τρίτης (26/9). Φέρεται να περιφερόταν επί ημέρες, μέχρι που τελείωσε η βενζίνη και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο. Μετά άρχισε να κινείται πεζός και εντοπίστηκε τελικά σε ένα ποιμνιοστάσιο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 38χρονος ήταν εκείνος που οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου βρισκόταν νεκρός ο πατέρας του. Προηγουμένως, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το μαύρο αυτοκίνητο κι έτσι ξεκίνησαν να ερευνούν την ευρύτερη περιοχή μέχρι και τα ορεινά χωριά της Φωκίδας. 

Ο γιος υπέδειξε και το σημείο όπου έγινε η συμπλοκή με τον πατέρα του και λίγο αργότερα, ο άτυχος 65χρονος βρέθηκε σε ένα δασικό δρόμο χτυπημένος και έχοντας και σημάδια από δαγκωματιές άγριων ζώων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος βρίσκεται σε κακή κατάσταση και φαίνεται να μην έχει απόλυτη διαύγεια. Μάλιστα, δεν έχει αποκαλύψει έως τώρα τον λόγο για τον οποίο τσακώθηκε με τον πατέρα του, κατά την επιστροφή τους στην Άρτα.

Πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ήταν συχνοί οι καβγάδες μεταξύ πατέρα και γιου, ενώ και οι δύο αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα. Αύριο, πάντως, αναμένεται να γίνει η νεκροτομή στον 65χρονο, προκειμένου να διευκρινιστούν επακριβώς οι συνθήκες θανάτου του.

Δείτε εικόνες της ιστοσελίδας nafpaktianews.gr από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 65χρονος:

Τι αποκάλυψε ο βοσκός που εντόπισε τον 38χρονο

Ο βοσκός που βρήκε τον 38χρονο να περιφέρεται στο μαντρί του μίλησε στην εκπομπή Tlive στον Alpha. «Τον βρήκαμε μέσα στο μαντρί μας, φοβηθήκαμε ότι είναι κλέφτης» είπε αρχικά ο βοσκός. Περιέγραψε στη συνέχεια πως «του είπαμε να σηκωθεί και να φύγει, γιατί θα πάρουμε την αστυνομία και αυτός απάντησε “πάρτε την Αστυνομία να έρθει να με πάρει”».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο βοσκός, ο 38χρονος φαινόταν ταλαιπωρημένος και εξαντλημένος, «με κρεμασμένο το κεφάλι». «Ήταν ήρεμος, δεν φαινόταν για φονιάς, για κακοποιός», πρόσθεσε ο βοσκός.

Η ίδια εκπομπή μετέδωσε εικόνες από το ποιμνιοστάσιο, όπου εντοπίστηκε να περιπλανιέται ο 38χρονος γιος μετά την δολοφονία του πατέρα του.

Το θρίλερ της εξαφάνισης πατέρα και γιου

Το θρίλερ ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη. Ο 38χρονος τραυματίστηκε ύστερα από εκτροπή του αυτοκινήτου του στον δρόμο Λαμίας-Καρπενησίου. Τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Καρπενησίου και τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου μετά τις εξετάσεις που έγιναν, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Τον περίμενε ο 65χρονος πατέρας του για να φύγουν μαζί για την Άρτα. Μάλιστα οι γιατροί τού είχαν τοποθετήσει και κολάρο για περισσότερη προστασία.

Από κει και μετά τα ίχνη τους εξαφανίστηκαν. Με βάση τα στοιχεία του κινητού στις 2:00 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης έδειχναν ότι κινούταν στην Εθνική Οδό από τις Θερμοπύλες προς την Άμφισσα. Από κει και μετά το στίγμα από το τηλέφωνο του πατέρα δεν εντοπίζεται πουθενά. Αντίθετα το στίγμα από το κινητό του 38χρονου εντοπίστηκε στην περιοχή της Φωκίδας λίγο πριν από τη Ναύπακτο.

Οι αστυνομικοί από την Φθιώτιδα και την Φωκίδα ερευνούσαν ολόκληρη την περιοχή για να εντοπίσουν πιθανό τροχαίο. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Φωκίδας, καθώς οι αστυνομικοί είχαν στη διάθεσή τους μία πληροφορία για έναν άνδρα που περιφέρονταν στα χωριά μόνος του με ένα μαύρο αυτοκίνητο και φορούσε κολάρο. Τελικά εντόπισαν το αυτοκίνητο και στη συνέχεια στα ορεινά χωριά εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom