Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Επεισόδιο με τον Μπέο: Άρπαξε τη μάνικα και κατάβρεξε δικηγόρο έξω από το εκλογικό κέντρο αντιπάλου του (βίντεo)


Σοβαρό επεισόδιο στον Βόλο με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο και τον δικηγόρο Γιώργο Ταταριώτη, έξω από το εκλογικό κέντρο του Νίκου Παπαπέτρου. Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ο καθαρισμός της πόλης στην οδό Δημητριάδος, μπροστά από το εκλογικό κέντρο του Νίκου Παπαπέτρου, ο Αχιλλέας Μπέος άρπαξε το χέρι του καθαριστή του δρόμου και έστρεψε τη μάνικα στον κ. Ταταριώτη, που χτυπήθηκε από τη δύναμη του νερού.

Ο δικηγόρος που βρισκόταν έξω από το εκλογικό κέντρο με πολλούς ακόμα υποψηφίους δεν αντέδρασε. Όλοι «πάγωσαν»  και όπως δήλωσε η δικηγόρος Μαρίνα Μωραϊτουφάνηκε πως ο Αχιλλέας Μπέος περίμενε αντίδραση για να προκληθεί φασαρία, καθώς συνοδευόταν από κουστωδία δημοτικών συμβούλων του.

Ο κ. Ταταριώτης, που πρόσφατα υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση και δέχτηκε το «μπουγέλο», κάλεσε την αστυνομία και ο Αχιλλέας Μπέος παρέμενε απέναντι από το εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του.  Όταν έφτασε η αστυνομία ο Α. Μπέος πλησίασε τους αστυνομικούς και  σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται η ιστοσελίδα, gegonotanews.gr, είπε:

«Πάρτε τα στοιχεία του χασοδίκη και κάντε του αλκοτέστ». Οι αυτόπτες μάρτυρες στην πλειοψηφία τους ήταν δικηγόροι, οι οποίοι είχαν επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του συναδέλφου τους Νίκου Παπαπέτρου, όπως και ο κ. Ταταριώτης.  Ο Α. Μπέος και η συνοδεία του δεν αποχωρούσαν αναμένοντας να υπάρξει αντίδραση

«Εμείς είδαμε τον Αχιλλέα Μπέο να περνάει από την Δημητριάδος με δυο υδροφόρες και να τον ακολουθεί ένας κάμεραμαν σκαρφαλωμένος στην υδροφόρα, μαζί με τους συμβούλους και κάποιους συνοδούς του. Ούτε κανείς ενδιαφέρθηκε, ούτε κανείς νοιάστηκε, για την παρουσία του. Αμέσως μετά συνέβησαν όσα σας περιγράφω», δήλωσε η κυρία Μωραϊτου. Ο κ. Ταταριώτης υπέβαλε μήνυση.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom