Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Ηράκλειο: Μαθητής πήγε στο σχολείο με μαχαίρι - Τρόμος για συμμαθήτριά του

Πληθαίνουν τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων στην Κρήτη

Με μαχαίρι πήγε για μάθημα μαθητής στο Ηράκλειο της Κρήτης, με αποτέλεσμα να προκληθεί τρόμος σε συμμαθήτριά του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ ο μαθητής έβγαλε το μαχαίρι από την τσάντα του και το επέδειξε στη συμμαθήτριά του.

Η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο ανήλικος κρατώντας το μαχαίρι είχε απειλητικό ύφος απέναντι στη μαθήτρια με αποτέλεσμα αυτή να τρομοκρατηθεί.

Η μήνυση

Ο ανήλικος εντοπίστηκε, συνελήφθη, όπως επίσης συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ο οποίος όμως στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ η μήνυση που ασκήθηκε στον μαθητή είναι για οπλοκατοχή και απειλή, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Και ενώ αυτό το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση της Δικαιοσύνης, ανησυχία προκαλεί η έξαρση φαινομένων βίας μεταξύ ανηλίκων στην Κρήτη.

Πληθαίνουν τα περιστατικά βίας

Τις τελευταίες ημέρες περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην Κρήτη.

Μετά τον ξυλοδαρμό ενός 16χρονου κι ενός 13χρονου στα σχολεία τους και τον «δημόσιο βασανισμό» ενός 13χρονου από ένα 15χρονο κορίτσι, ένα νέο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, με θύμα έναν 16χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kriti360, ένας 16χρονος δέχθηκε επίθεση από παρέα τριών ανηλίκων στο ίντερνετ καφέ, στο οποίο βρισκόταν. Το παιδί έπαιζε στον υπολογιστή όταν οι τρεις ανήλικοι τον πλησίασαν και άρχισαν να τον «τραμπουκίζουν».

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom