Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Προκλητικό «ξέπλυμα» του εγκλήματος στον Πειραιά, από τον υπουργό των εφοπλιστών (βίντεο)


Οταν είσαι πολιτικός εκπρόσωπος του κεφαλαίου. Οταν έχεις την …«τιμή» να υπηρετείς τους εφοπλιστές από τη θέση του υπουργού Ναυτιλίας, οφείλεις συχνά – πυκνά και κυρίως στα …«δύσκολα» να δίνεις εξετάσεις.

Πρέπει να βρεις τρόπο να …«ξεπλύνεις» ακόμα και ένα έγκλημα, όσο κυνικός και αν χρειάζεται να γίνεις. Αυτό έπραξε και την Τετάρτη το πρωί, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο υπουργός Ναυτιλίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του «Open» επιχείρησε ξεδιάντροπα να ξεπλύνει τους θύτες του εγκλήματος στο λιμάνι του Πειραιά που οδήγησε στον θάνατο ενός ανθρώπου. Ο κ. Βαρβιτσιώτη, επιχείρησε να εξισώσει τον θάνατο του 36χρονου, με τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν με τη δικαιοσύνη εκείνοι που τον έστειλαν στο θάνατο.

Ο υπουργός λοιπόν, έχοντας στο μυαλό του αποκλειστικά και μόνο να βγάλει λάδι την εφοπλιστική εταιρεία, πήγε δια της πλαγίας οδού και προκλητικά δήλωσε:

«Εγώ θεωρώ πως σήμερα υπάρχουν αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο και υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν την δουλειά τους, να φέρουν πίσω ένα μισθό, ένα μεροκάματο και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία».

Αυτά δήλωσε χωρίς ίχνος τσίπας. Ανακάλυψε και αυτούς που …«θρηνούν» για το χαμένο μεροκάματο (τώρα το θυμήθηκε), επιχειρώντας να «αθωώσει» την απανθρωπιά των υπαλλήλων μιας εταιρείας, που για τα συμφέροντα των αφεντικών έχουν μετατραπεί σε «μπράβους – πορτιέρηδες».

Στο μυαλό βέβαια του κ. Βαρβιτσιώτη δεν υπάρχει κανένας …«πόνος» για το χαμένο μεροκάματο. Μέσα από το «κροκοδείλια δάκρυα» επιχειρεί να βγάλει «λάδι» την εταιρεία και κυρίως να προστατέψει τη φήμη, τα κέρδη της και κυρίως το καθεστώς ασυδοσίας (που τις έχουν εξασφαλίσει όλοι οι κυβερνώντες αυτού του τόπου) στις ελληνικές θάλασσες…

https://www.imerodromos.gr/

Δείτε ολόκληρο το βίντεο από την εκπομπή του ΟΠΕΝ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom