Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Καταγγελία: «Πλημμύρισε» η Ρόδος από μετανάστες (βίντεο)


O πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομιών Υπαλλήλων, Μανώλης Ανδρουλάκης καταγγέλλει τις σοβαρές ελλείψεις σε δομές και προσωπικό στο νησί σε συνδυασμό με τη συνεχή αύξηση μεταναστών στο νησί.

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση στη Ρόδο λόγω των συνεχών αφίξεων μεταναστών σε συνδυασμό με τις σοβαρές ελλείψεις δομών και προσωπικού στο νησί, όπως καταγγέλλει στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομιών Υπαλλήλων, Μανώλης Ανδρουλάκης.

«Έχουμε καθημερινές αφίξεις μεταναστών που καταλαμβάνουν χώρους στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, όπου βρίσκεται η αστυνομική διεύθυνση που εξυπηρετούνται, σε πάρκα, προκειμένου να μεταφερθούν σε διάφορους χώρους φιλοξενίας» δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Αταίριαστοι».

Όπως κατήγγειλε, το πρόβλημα διογκώνεται λόγω της μεγάλης αύξησης των μεταναστών την ώρα που οι δομές σε Λέρο και Κω είναι γεμάτες.

«Στην περιοχή δεν υπάρχουν δομές. Δυσκολευόμαστε να τους εξυπηρετήσουμε» είπε και πρόσθεσε: «Καθημερινά γίνονται μεταγωγές σε Λέρο και Κω αλλά το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο που ούτε οι αστυνομικές, ούτε οι λιμενικές αρχές επαρκούν».

https://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom