Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Αιγάλεω: Με παρουσία ΜΑΤ προσπάθεια έξωσης 5μελούς οικογένειας (βίντεο)

Φορείς και λαός “μπλόκαραν” την άθλια ενέργεια

Αλλη μια φορά οι δυνάμεις καταστολής – αστυνομία και ΜΑΤ – πήραν εντολή να … συνδράμουν στην απόπειρα έξωσης μιας λαϊκής οικογένειας στο Αιγάλεω από τα γνωστά κοράκια, κατά κόσμον fund.

Το σπίτι ανήκει σε πενταμελή οικογένεια, δύο άνεργους γονείς και τρία παιδιά και βγήκε στον πλειστηριασμό από fund της Εθνικής Τράπεζας. Είναι τέτοια δε αναλγησία τους ώστε οι ιδιοκτήτες είχαν ειδοποιηθεί ότι δεν θα γίνει έξωση. 

Αντ’ αυτού όχι μόνο επιχειρήθηκε να πεταχτεί έξω η οικογένεια, αλλά κλήθηκαν και οι δυνάμεις καταστολής του αστικού κράτους, με πλήρη εξάρτυση και κλούβα της αστυνομίας για να διαφυλάξουν την ολοκλήρωση της άθλιας διαδικασίας.

Η διαμαρτυρία των παρευρισκομένων και των φορέων ανάγκασε το fund να κάνει προσωρινά ένα βήμα πίσω και να προβεί σε διακανονισμό με την οικογένεια ώστε να παραμείνουν στο σπίτι, πληρώνοντας μηνιαίο ενοίκιο.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε η Βιβή Δάγκα, βουλευτής Δυτικού Τομέα του ΚΚΕ, η οποία μετέφερε τη στήριξη του Κόμματος στην οικογένεια και την ανάγκη τώρα η κυβέρνηση να φέρει για συζήτηση την πρόταση νόμου του ΚΚΕ με μέτρα ανακούφισης των λαϊκών οικογενειών και την αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. 

Επίσης, παραβρέθηκε ο Νίκος Καραγιάννης, υποψήφιος δήμαρχος Αιγάλεω με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

https://www.imerodromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom