Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Λίμνη Κάρλα: Βρέθηκε η βάρκα του 43χρονου ψαρά που αγνοείται - Τι κατέθεσε ο αδελφός του


Κορυφώνεται η αγωνία για την οικογένεια του 43χρονου ψαρά που αγνοείται στην Λίμνη Κάρλα από το πρωί της Παρασκευής. Οι έρευνες της ελληνικής αστυνομίας και της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί από την ΕΜΑΚ κάποια πρώτα ευρήματα, όπως το ντεπόζιτο της βάρκας με κομμένο το καλώδιο τροφοδοσίας, τα δίχτυα ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε και η βάρκα του ψαρά, χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος του 43χρονου.

Ο τελευταίος που τον είδε είναι ο αδελφός του, ο οποίος έχει δώσει μια πρώτη κατάθεση στις Αρχές για το πώς εξελίχθηκε η τραγωδία. Σύμφωνα με τα όσα είπε στις Αρχές, η βάρκα έβαζε νερά κι εκείνος έβγαλες τις γαλότσες του, βούτηξε στο νερό και κολύμπησε αρκετή ώρα μέχρι να βγει στη στεριά κι έτσι σώθηκε. Δεν έχει ιδέα όμως τι έγινε με τον αδελφό του. Ο άνδρας έδειξε στις Αρχές ορισμένα σημεία, χωρίς όμως η έρευνα να βγάλει αποτέλεσμα.

Η ΕΜΑΚ όπως και τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν να «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή ευελπιστώντας ότι θα βρεθεί ο άτυχος άντρας.

Λίμνη Κάρλα έρευνες αγνοούμενος ψαράς Λίμνη Κάρλα έρευνες αγνοούμενος ψαράς Λίμνη Κάρλα έρευνες αγνοούμενος ψαράς

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom